Paula Echevarría ven la seva roba per donar-ne tota la recaptació

L'actriu ha fet servir l'aplicació de moda 'Chicfy' i destinarà tots els diners a la lluita contra el càncer

Imagen de archivo de Paula Echevarría en la presentación de la película 'Ola de Crímenes'
Paula Echevarría donarà la recaptació de la roba venuda a la lluita contra el càncer | CatalunyaDiari.cat

Paula Echevarría ha demostrat el seu costat més solidari. Fa uns dies que l'actriu va sorprendre tothom posant a la venda diverses peces de vestir i complement que ja no feia servir, o que fins i tot mai s'ha posat, a través de l'aplicació 'Chatfy'. Ara, ha sortit a la llum la veritable raó per la qual la 'influencer' va decidir desprendre's de part del seu armari. 

Tots els diners recaptats a través de la plataforma de venda d'articles de moda seran destinats íntegrament per la lluita contra el càncer. Una acció molt solidària per part de Paula Echevarría, que va decidir fer servir aquesta aplicació per vendre una vintena de peces de roba de tota mena, des de jaquetes i vestits de marques econòmiques com Stradivarius i Zara, fins a les més exclusives com Burberry o Gucci. 

Ven la roba amb finalitats benèfiques

En un tancar i obrir d'ulls tots els articles que l'exdona de David Bustamante va posar a la venda es van esgotar. Fet gens estrany, ja que Paula té un gran nombre de seguidors a les xarxes socials, per exemple, més de dos milions i mig a Instagram. Tanmateix el que encara no ha sortit a la llum ha estat la xifra total de diners recaptats gràcies a la plataforma de roba de segona mà.

Per la seva part, Cris Contra el Càncer és la fundació que s'ha beneficiat de l'acció tan altruista de Paula Echevarría. L'organització està molt compromesa en fomentar i finançar diversos projectes d'investigació en el tractament i cura d'aquesta malaltia. 

Paula Echevarría
El perfil de Paula Echevarría a l'aplicació 'Chicfy' | CatalunyaDiari.cat

Més peces de roba a la venda

Després de set dies de rotund èxit, Paula Echevarría ha afegit una cinquantena d'articles al seu perfil de 'Chicfy' que fins ara tenia guardats en un racó del seu armari. A més a més, en totes les descripcions dels articles, l'actriu especifica que el 100% de la recaptació es destinarà a finalitats benèfiques. 

Entre tots els articles de moda es poden trobar 'bombers' brodades, sabates de taló exclusives, i peces i complements esportius de diferents marques com Guess, Dièsel, Comptoir des Cottoniers, Adidas i moltes més. 

Avui en dia, Paula és una de les actrius més conegudes de l'Estat, però la seva faceta d''influencer' i amant de la moda gairebé ha superat la seva professió inicial, com bé queda demostrat en entrar a les seves xarxes socials, on cada dia ensenya les seves darreres adquisicions. Roba que en moltes ocasions li regalen les marques, i ella ensenya compartint fotografies a l'Instagram. 

  • Notícia original de 'La Coctelera': Paula Echevarría dona el dinero ganado de vender su ropa a fines benéficos.

Comentaris

envia el comentari