María José Campanario intenta suportar la fribromiàlgia canviant de treball

Tot i la seva malaltia, la dona de Jesulín de Ubrique es troba una mica millor

Imagen de Jesulín de Ubrique junto a su mujer María José Campanario
María José Campanario canviarà de treball per intentar suportar millor la seva malaltia | GTRES

Dura decisió per María José Campanario. La dona de Jesulín de Ubrique ha decidit deixar el seu actual treball per un altre que no l'allunyi tant del seu domicili actual d'Arcos de la Frontera, a Cadis. Tot i que el seu entorn més proper ha assegurat que «ella condueix, però hi ha hagut una temporada que per la medicació de la fibromiàlgia no estava en condicions al 100% com per treballar cada dia i a aquesta intensitat». 

Vol treballar més a prop de casa

Segons ha compartit 'El Español', María José estaria pensant buscar un treball d'odontòloga infantil en algun municipi més proper a casa seva, ja que normalment treballa a Sevilla, ciutat que es troba a 180 quilòmetres d'anada i tornada, i li suposa una hora i mitja de trajecte en cotxe. Una distància considerable tenint en compte que Campanario pateix fibromiàlgia des de l'any 2015 i acaba de patir una recaiguda.

En els darrers tres anys, María José ha estat ingressada en un centre hospitalari fins a deu vegades per problemes relacionats amb la seva malaltia, que provoca forts dolors en els músculs i en els ossos. Tot i ser tractada en diferents centres de Màlaga, Sevilla i Cadis, la dona de Jesulín de Ubrique continua patint molt pel dolor que li causa la fibromiàlgia.

Va ser durant el mes de setembre de 2015 quan l'odontòloga va haver d'ingressar per primer copa causa d'un accident a la banyera de casa a la urbanització de Los Arcos Gardens, i va sortir a la llum la seva malaltia després de dur-la en secret durant els anteriors deu anys. 

Maria José Campanario en la gala benéfica por la fibromialgia
María José Campanario a la gala benèfica per la fibromiàlgia| Cedida

 

Estiu 2017, la pitjor etapa de María José Campanario

Fa un any escàs que la fibromiàlgia va guanyar a María José Campanario. Durant l'estiu del 2017 va haver d'ingressar en un centre psiquiàtric de Benajarafe a Màlaga, 'El  Seranil'. Ho va fer en un estat molt preocupant, ja que pràcticament no tenia gens de mobilitat i no va fer cap mena de declaració davant els mitjans de comunicació. Des d'aleshores, la dona de Jesulín ha estat molt poc vista i només ha acudit a gales benèfiques relacionades amb la seva malaltia.

Durant el darrer acte, María José va assegurar: «Els malalts de fibromiàlgia no esteu bojos, el dolor que es pateix és real, tot i que no es veu. Malauradament encara no existeix una radiografia o una prova diagnòstica que pugui descartar qui la pateix i qui no». Fonts pròximes a la família han afirmat que «el tema de la fibromiàlgia té anades i vingudes, però ara es troba en un lloc on l'estan tractant molt bé».

Realment el treball a Sevilla és «contraproduent» i, segons han compartit, María José Campanario «té intenció de deixar-ho perquè és una passada. Vol dedicar-se a l'odontologia infantil i que el seu lloc de treball estigui més prop de casa». A més a més, el seu entorn també ha assegurat que és «molt treballadora i valenta», però el desplaçament diari que ha de fer fins a Sevilla cada dia els té molt preocupats.

  • Notícia original de 'La Coctelera': María José Campanario cambiará de trabajo para sobrellevar su enfermedad.

Comentaris

envia el comentari