Primer pla d'Alejandro Nieto

Alejandro Nieto compleix la promesa que li va fer al seu fill després de guanyar 'SV'

Alejandro assegura que ha canviat molt en tres mesos

Alejandro Nieto es proclamava, fa menys d'una setmana, vencedor de Supervivientes 2022. Després de tres mesos a Hondures arriba el moment d'adaptar-se a la realitat i fer balanç. En una entrevista a Lecturas confessa que el pas per l'illa l'ha canviat molt.

Explica que el responsable de tots els seus triomfs és el seu fill de 8 anys, que veu molt menys del que li agradaria. Des de fa temps, manté un enfrontament amb la mare del menor, que li impedeix gaudir d'ell. En qualsevol cas, el petit és el responsable que ho hagi donat tot al reality.

Foto promocional d'Alejandro Nieto a 'Supervivientes'.
Alejandro Nieto se'n va emportar el premi final. | Telecinco

L'únic que ha entelat el concurs d'Alejandro és la imatge d'impulsiu que ha pogut mostrar en algun moment. També assenyala que li molesta molt que el titllin de masclista. És cert que s'ha vist embolicat en unes quantes polèmiques pel seu fort caràcter, amb actituds una mica ofensives en algunes ocasions.

Tot i això, Mister España 2015 intenta defensar-se amb la mateixa intensitat amb què va competir en el programa. Només així es va poder emportar a casa seva el xec dels 200.000 euros. A l'entrevista que concedeix a la revista del cor intenta oferir el seu costat més personal, el desconegut.

El guanyador de Supervivientes arribava a Hondures pràcticament com un desconegut. S'havia de veure les cares amb personatges molt reconeguts com ara Kiko Matamoros o Anabel Pantoja. És possible que alguns sí que li posessin cara després de participar el 2021 a La isla de las tentaciones.

Allí va participar amb la seva parella Tania Medina, amb qui també va estar a l'illa i que li va servir de gran ajuda mentre van coincidir. Ja fa quatre anys que són parella i tenen plans de futur. Alejandro Nieto es veu formant una família amb la noia. Han hagut de fer front a unes quantes crisis, però l'època de les inseguretats i els dubtes ja és història. Actualment ja contempla la possibilitat de casar-s'hi.

Durant el pas pel reality ha tingut sempre molt present el seu fill de 8 anys, fruit d'una relació anterior. Poc després de néixer li van diagnosticar càncer.

En un primer moment, ell no era partidari de tenir-lo perquè era molt jove per ser pare. Tot i això, la seva exparella hi tenia amb una altra idea, així que va decidir seguir endavant amb l'embaràs. Avui dia no es penedeix de res.

La relació que manté el gadità amb la mare del nen és dolenta. Fins i tot, ha arribat a acusar-lo d'haver-la assetjat. «No té proves, jo no menteixo», explica ell.

Alejandro Nieto es va recordar del seu fill al concurs

Alejandro Nieto sempre va tenir molt present el nen durant els 100 dies de concurs. Després d'aconseguir la victòria en una prova se'n va recordar.

«Li ho dedico als meus pares; als meus germans, que els estimo; als meus amics, a la meva Tania i, sobretot, a la persona que més estimo en la meva vida, el meu nen. T'estimo molt i estic a la final, estimat meu», assenyalava el model emocionat.

En tot moment va intentar mantenir el menor allunyat del focus mediàtic. Tanmateix, un dels motius pels quals va decidir prendre part de reality va ser per aconseguir diners i donar una vida millor al nen. És una persona molt especial i així ho admet.

Alejandro va assegurar durant el pont de les emocions que «no volia ser pare perquè era jove, però en el moment que vaig veure la cara al meu fill em va canviar tot».