Foto promocional d'Alejandro Nieto a 'Supervivientes'.

Alejandro Nieto confessa que els 200.000 euros de 'Supervivientes' ja no hi són

Alejandro Nieto s'ha sincerat amb el públic de 'Supervivientes'

Alejandro Nieto es convertia fa uns dies en el guanyador de l'edició d'aquest any de Supervivientes. I, en concret, ho aconseguia amb certa polèmica perquè les seves formes i comentaris per a molts espectadors no el feien mereixedor del premi.

Tot i això, ell ha aconseguit el taló dels 200.000 € que ha tingut un destí inesperat. Sí, perquè el gadità ha confessat què ha fet amb ell i també ha revelat si ja té al seu poder aquests diners. De fet, va exposar-ho a l'última gala del 'reality'.

▶️ Así es Alejandro Nieto: Lo que no te habían contado del ganador de Supervivientes 2022

Alejandro Nieto parla del xec i dels diners

El xicot de Tania Medina ha aparegut a l'última entrega de Supervivientes molt feliç i somrient després de proclamar-se guanyador. Un triomf que l'ha portat a obtenir una quantitat econòmica reflectida en un gran taló que li va ser lliurat en directe. I sobre això va preguntar-li el presentador, Carlos Sobera.

Exactament, el conductor de la vetllada li va dir: «Què has fet amb el xec? Ho has cobrat ja, ho has portat al banc?». Qüestions davant les quals Alejandro responia: «No, encara estic esperant». Tot seguit, li contestava: «Doncs compte, que aquestes coses volen».

Així doncs, encara no ha fet el pas de tenir materialment al seu compte l'elevada quantitat de diners que ha aconseguit. Una quantitat sobre la qual ja deixava de manifest que «li donaré un bon ús, una vida millor al meu fill».

Aquesta intenció era reiterada per la seva mare, Maribel, davant de la premsa. Tant és així que va manifestar, com recull Lecturas: «Ho invertirà ben seguríssim. Té molts projectes i ho necessitava».

Primer pla d'Alejandro Nieto
Alejandro Nieto vol fer servir els diners guanyats per posar en marxa projectes i cuidar el seu fill| TELECINCO

Alejandro Nieto fa altres confessions

El vencedor de Supervivientes també, després de ser preguntat sobre si la nit del triomf va poder dormir, no dubtava a afirmar: «No. Volia saber molta informació i tenia coses pendents amb Tania». Així, entre rialles, va deixar de manifest que va viure unes hores molt intenses i apassionades amb la seva xicota.

Però aquí no hi quedava tot, ja que va confessar el que realment sent per la canària. I ho feia exposant el següent: «Ho tinc clar, no m'importaria estar-hi tota la vida. Sé que he estat un brut, però he canviat una mica».«ella ara fa les coses com cal», afegia.

Fins i tot va relatar que sent tanta passió per la seva noia que durant el 'reality' van tenir més d'una trobada íntima. Així, amb la intervenció dels companys, han acabat explicant que van mantenir relacions a la zona de la tanca i darrere de les casetes de l'equip. Però Nieto anava més enllà i va revelar que fins i tot ho van fer «en un altre lloc més».

«Recordeu la Platja Royal? Doncs hi havia un cocoter molt enganxat a vosaltres on hi havia unes plantes i unes herbes. Aquí també. Fins i tot al meu lloc vaig posar mantes i tot perquè el càmera es pensés que estava dormint, però no hi era perquè m'anava corrent cap allà», va confessar.

Imatge de Tania Medina i Alejandro Nieto a Supervivientes 2022
Alejandro Nieto ha revelat des dels seus plans amb Tania fins a les seves trobades íntimes a l'illa | Mediaset

Després, el gadità va reconèixer el primer pla que tenia pensat fer, i aquest era marxar immediatament cap a la seva ciutat amb l'objectiu de «veure el meu fill. Ell és la meva prioritat ara mateix».

«Vull gaudir-lo i descansar amb ell. Un nen en tres mesos creix moltíssim i segur que li ha crescut els cabells, la cara. Tinc moltes ganes de veure'l ja», finalitzava.