Primer pla d'Ana Rosa Quintana.

Ana Rosa Quintana descobreix el sacrifici que haurà de fer per tornar a Telecinco

Ana Rosa genera una polèmica en una altra cadena

Ana Rosa Quintana esgota les últimes setmanes de vacances abans de tornar al seu programa de Telecinco. La presentadora ja està molt recuperada de la seva malaltia i la seva intenció és començar la temporada televisiva al capdavant del seu espai. Durant els últims mesos no se l'ha visat davant de les càmeres, però no ha descurat la seva tasca al capdavant de la productora que va fundar, Cuarzo Producciones.

Pel que sembla, aquesta companyia, que sol treballar sobretot amb Mediaset, estaria preparant el seu desembarcament a TVE. La cadena pública continua estancada en uns resultats força discrets i necessita nous revulsius. Des que es retirés la publicitat, l'enfonsament ha estat constant.

El format que prepara la productora Ana Rosa farà la competència a Ya es mediodía, que tindrà la baixa de Sonsoles Ónega. Els directes de l'ens públic estan disposats a tot per reflotar les audiències. En els darrers anys són comptats els programes que han donat bons resultats.

Només es recorda MasterChef, ja que la majoria de sèries i concursos han registrat dades força baixes. Tampoc han aconseguit destacar a la franja dels matins i del migdia. Han tocat algunes tecles amb intenció de canviar la dinàmica negativa, però tampoc van donar fruit.

Ana Rosa Quintana
Ana Rosa Quintana prepara un espai per a una altra cadena a través de la seva productora. | EUROPA PRESS

Per a aquest nou espai a TVE, han decidit confiar en una cara de Mediaset. El format estarà conduït per Marc Calderó. Seguirà el camí contrari a Ion Aramendi o Diego Losada, que els darrers mesos abandonaven el canal públic per anar-se'n amb Vasile. El jove periodista no estarà sol en aquest projecte. L'acompanyarà l'experimentada Lourdes Maldonado, coneguda pels seus treballs a Antena 3 i Telemadrid.

Ana Rosa Quintana sap que ho tindrà complicat amb qualsevol aposta. Aquest programa s'emetrà de dilluns a divendres, va revelar Yo tele. Probablement, es tracta de la franja que ha obtingut pitjors resultats en els darrers temps. Els costa molt de consolidar un projecte.

L'últim que han decidit cancel·lar ha estat Menudos Torres, l'espai de cuina dels germans Torres. Antena 3 segueix mostrant-se intractable al migdia amb Karlos Arguiñano i La ruleta de la suerte.

Cuarzo també produeix formats com ara Madrid Directo o La Roca en altres canals. En qualsevol cas, la seva intenció ara és posar en marxa un programa semblant a Ya es mediodía, amb tocs de Viva la vida, assenyalen.

En vista de tot això, queda clar que Telecinco tampoc no ho tindrà gens fàcil per millorar les xifres al migdia. Comproven com la productora que dirigeix una de les presentadores estrella els farà la competència. També estan pendents del nou treball de Sonsoles Ónega. Queda per conèixer l'horari i el tipus de format que estrenarà a Antena 3 a partir del setembre.

Ana Rosa Quintana troba l'oposició dels treballadors

Ana Rosa Quintana és una gran professional que sempre ha estat molt respectada pels seus companys. Tot i això, l'arribada de la seva productora a TVE no ha agradat gens als treballadors de la cadena pública.

«Entenem perfectament que tothom ha de treballar, però no cal externalitzar una cosa que podem fer nosaltres. Vaja, que les coses funcionen d'una altra manera aquí», opinen els empleats de l'ens, com recull el perfil d'Instagram d'Algo pasa TV.

Consideren que «això és una empresa on hi ha personal de la casa que no pot treballar fora. Que cal aprovar oposicions per treballar aquí, que és una gàbia de vidre. Estan deixant morir la cadena», expliquen.

Ana Rosa Quintana ha trobat l'oposició d'alguns periodistes de la casa, però ella no té responsabilitat en tot aquest assumpte. Només li han encarregat un format per a TVE i la seva obligació és produir-lo per aconseguir els millors resultats.