Primer pla de Yulen Pereira.

Yulen Pereira diu adeu i deixa sola a Anabel després del retrobament

Yulen Pereira actua inesperadament

Yulen Pereira ha vist canviar la seva vida de manera irremeiable. Ell, centrat sempre en la seva carrera com a esgrimidor, ara s'ha d'enfrontar al seguiment de la premsa després de la seva relació amb Anabel Pantoja, que podria estar a la corda fluixa d'acord amb allò que acaba de passar.

Pel que sembla, el jove ha actuat inesperadament. Ha decidit passar les vacances d'estiu amb els pares i no amb la seva parella. Una postura que ha adoptat després que la sevillana es retrobés a la televisió amb el seu exmarit, Omar Sánchez.

Yulen Pereira adopta una determinació sorprenent

L'exconcursant de Supervivientes ha vist que la seva història d'amor amb Anabel ha estat al punt de mira des del principi. Se'ls va acusar de 'muntatgistes' i, fins i tot, se'n va arribar a dir que no volia la seva noia i que estava amb ella només per interès mediàtic. Tot i això, des que va ser expulsat del reality sempre ha desmentit tots aquests comentaris.

Fotomuntatge d'Anabel Pantoja plorant i Yulen Pereira.
Anabel Pantoja va preferir veure primer el seu ex. | Telecinco

Yulen ha defensat sempre la seva relació, però ara podria estar decebut amb aquesta. Una decepció que ha arribat des del moment que Pantoja va trepitjar Espanya. Sí, perquè s'hi va retrobar a plató d'una manera més freda del que s'esperava i, també, perquè va optar per veure primer el seu ex en un plató.

Aquesta última situació, en què l'exmatrimoni van deixar clar l'amor que encara es professen, no ha agradat gens a l'esportista. Això podria haver-lo portat a prendre una decisió inesperada que ha revelat Marta López a Ya es mediodía. En concret, la col·laboradora ha explicat que la parella no passaran junts la resta de l'estiu.

Exactament, ha dit: «Anabel arriba molt empoderada i l'impediment més gran són els progenitors d'ell, encara que jo crec que s'estimen. Ella se'n va de vacances amb uns amics i ell amb els seus pares».

Aquesta postura que podria haver estat presa també per Pereira per intentar calmar la seva família, que no sembla estar gens d'acord amb el festeig. Només cal recordar que el seu pare, Manuel, creu que el desconcentrarà de la seva carrera a l'esgrima. Sense oblidar que sa mare, Arelys, ha exposat que no li agrada la jove.

És més, en les últimes hores, la dona ha retret al jove cert 'distanciament'. En preguntar-li com havia portat el retrobament de Pantoja i el seu ex, va dir que no en sabia res. Va exposar: «Imagino que es troba bé, no he parlat amb ell».

Muntatge fotogràfic de Yulen Pereira i Anabel Pantoja a Supervivientes
Yulen Pereira i la seva parella passaran l'estiu separats. | Catalunya Diari

Yulen Pereira veu créixer els rumors sobre el seu present sentimental

Tothom parla de l'esgrimidor després de saber que passarà la resta de la temporada estival amb els pares i no amb la seva parella. Això fa sospitar que la seva història d'amor podria estar trontollant. La veritat és que les últimes declaracions d'ella fan créixer aquests rumors.

L'exconcursant de Supervivientes ha parlat en directe a Sálvame i ha estat molt clara sobre la seva relació. Així, ha manifestat que «ara mateix no viurem junts. He d'ubicar-me, anar-me'n de vacances». «A poc a poc, ho hem d'organitzar. Primer, he de veure el meu pare, la meva mare, els meus oncles i la meva família».

Fins i tot, ha deixat clar el que més li ha desagradat de la tornada a Espanya i està relacionat amb Yulen. Ha explicat: «Quan em van posar la seva mare parlant així de mi, em va xocar moltíssim. Ho vaig passar una mica malament, però ja estic bé».

La família aconseguirà trencar l'amor de la parella? Caldrà esperar per sortir de dubtes.

▶️ Anabel y Yulen siguen con su historia de amor por Madrid