Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Irene Rosales plorant a Viva la Vida

Irene Rosales adverteix Kiko Rivera sobre el dineral que la seva mare es nega a pagar

Isabel Pantoja ha signat un contracte valuós i obtindrà una enorme quantitat de diners

Isabel Pantoja ja ha tornat a Espanya de la seva gira per Llatinoamèrica. Una saga de concerts en què ha aconseguit un èxit aclaparador. Tan gran ha estat l'acollida, que s'ha penjat el cartell de «no hi ha entrades» a cadascuna de les dates.

L'última parada de la seva gira va ser a Buenos Aires, on la tonadillera va reunir més de 10.000 persones, en un espectacle que va durar gairebé tres hores. Sens dubte tota una declaració de principis que ella continua sent la reina de la cobla i que el seu públic continua aquí.

Isabel Pantoja posarà rumb als Estats Units al novembre

Després de l'aclaparador èxit dels concerts a Llatinoamèrica, la mare de Kiko Rivera hauria tancat una nova tanda de concerts als Estats Units. A partir del desembre, Isabel Pantoja tornarà a posar rumb al continent americà, en una gira que la portarà per Nova York, Chicago o Los Angeles.

Imatge d'Isabel Pantoja a l'Orgull de Madrid.
Isabel Pantoja continuarà la seva gira als Estats Units. | EP

Uns concerts que no hauria estat gens fàcils d'aconseguir, principalment, a causa de les imposicions d'Agustín Pantoja. Des de ja fa uns quants anys, Agustín és l'eix principal de la carrera d'Isabel Pantoja. Segons han revelat diversos mitjans de comunicació, el germà d'Isabel exigia un caixet de 150.000 € per concert per a la cantant. Un preu força elevat, ja que Isabel no posseeix la mateixa notorietat als Estats Units com a Espanya.

Per això tot apunta que haurien d'haver rebaixat el caixet a 120.000 € per poder haver tancat aquesta nova saga de concerts. Un altre impediment que podria haver frenat al principi, estaria relacionat amb la situació legal de la cantant.

Els Estats Units són un país molt estricte amb les irregularitats. Però tot apunta que tota la situació hauria estat regularitzada. Segons es va informar el diari porto-riqueny 'El Nuevo Día' a través d'un comunicat de premsa: «tots els requisits per treballar als Estats Units estan en complet ordre i aprovats, d'acord amb els documents lliurats a tots els promotors de la seva gira a terra nord-americana per a aquest any».

No hi ha dubte que per a Isabel, aquesta gira no només li està atorgant un gran reconeixement personal. També s'ha convertit en un projecte necessari per fer front als deutes econòmics. Per això, malgrat el mal moment personal que la tonadillera està travessant, segons ha revelat el seu cercle més proper, Isabel continuarà amb els concerts.

Tamara Gorro se despide entre lágrimas de 'su princesa'

Irene Rosers contundent contra Isabel Pantoja

Tot i que Irene Rosales, va decidir abandonar la televisió i mantenir un perfil mediàtic més baix, la dona de Kiko Rivera va ser clara en una recent entrevista per a la revista Lecturas.

L'excol·laboradora de Viva la Vida sentenciava: «Isabel Pantoja ha danyat psicològicament Kiko». A la mateixa entrevista, va comentar que el comportament de la tonadillera cap al seu fill havia estat així des que Kiko va néixer.

Sens dubte, però, una de les coses que més hauria dolgut a Irene va ser el fet que Isabel Pantoja «no truqui» a les seves netes: Ana i Carlota, filles de Kiko i Irene.

Tot apunta que l'actitud conciliadora d'Irene ha arribat al final. Fins i tot s'ha pronunciat sobre Isa Pantoja. Irene va comentar: «atacat per ferir el seu germà».

Davant aquesta allau d'acusacions, Isa Pantoja no ha callat i va comentar sobre què hauria de fer Kiko: «Hauria d'obrir la ment i veure que hi ha més persones que la seva dona, que som la seva família. Hi ha la meva mare, no ha anat a veure la meva àvia que tant diu que la volia quan va estar agonitzant. La meva mare ha estat amb el judici i ho va passar fatal i ell no va ser, i només va escriure un text perquè la gent se'n tirava a sobre»