Primer pla d'Isa Pantoja

Isa Pantoja sucumbeix a la mateixa operació estètica que ja s'ha fet María Patiño

Isa Pantoja ha optat per remodelar el seu cos i lluir estupenda

Isa Pantoja ha tornat a recórrer als retocs estètics per remodelar el seu cos, i sembla que en aquesta ocasió ha decidit seguir els passos de María Patiño. En concret, decidia sotmetre's a un tractament per tonificar els seus glutis i elevar-los una mica més.

«Es diu 'push-up', és als glutis. Ja sabeu que m'agrada molt l'esport i que faig les meves rutines diàries», explicava als seus seguidors a les xarxes socials.

Foto d'Isa Pantoja.
Isa Pantoja està més maca que mai | Mediaset

Un retoc al qual ja es va sotmetre fa uns mesos la presentadora de Socialité i en què els resultats van ser tan satisfactoris que contínuament hi presumia molt orgullosa.

Segons explicava Isa, el procediment dura només una hora i dona resultats al moment, per la qual cosa no pot estar més feliç. Ella, com Patiño, no s'avergonyeix d'haver recorregut a la cirurgia estètica per corregir certs complexos que arrossegava del passat.

María Patiño molt seriosa
María Patiño també s'ha sotmès a nombrosos retocs estètics | Telecinco

De fet, la periodista ha passat diverses vegades per quiròfan per millorar-ne l'aspecte. «Quan vaig superar els problemes d'alimentació és quan el meu terapeuta em va indicar que era el moment», confessava la María fa un temps.

La seva primera intervenció va ser la punta del nas, amb què «tenia una mica de complex». «Arran de tenir problemes d'alimentació, tenia un problema, d'aquí ve el meu rotllo amb la vena», aclaria els seguidors.

A més a més, Patiño també optava per eliminar la flacciditat del seu coll mitjançant un lífting cervical i és assídua a les injeccions de bòtox «aplicat en el front, les potes de gall i l'entrecella».

Captura d'Isa Pantoja presentant 'Sálvame'.
Isa va 'segrestar' María Patiño | Mediaset

A això també podem sumar-hi la injecció d'àcid hialurònic a les ulleres, els pòmuls i el solc nasogenià i una operació de pit. És més, un dels seus últims retocs consistia en una 'Lipo Vaser' a Clínicas Diego de León «per definir els abdominals i estilitzar la cintura, la mateixa operació que la meva companya Gema López».

▶️ Belén Esteban señala y acusa a la OCU tras la pésima nota que ha recibido su marca 'Sabores de la Esteban'

Els retocs que han transformat Isa Pantoja

I, igual que Chabelita, també «va voler augmentar i projectar els seus glutis per elevar-los i aconseguir un efecte 'push-up'». «He decidit afrontar un nou tractament que afecta directament al culet», anuncia en un vídeo de la clínica Diego de León.

«Després de l'enrenou de l'altre dia al meu programa i a tots els mitjans, avui per fi us ensenyo el resultat immediat del meu disseny de glutis», compartia amb els seus seguidors.

Foto d'Adela González i María Patiño a 'Sálvame'.
Patiño està molt orgullosa del canvi físic| Telecinco

«A través de microinfiltracions del nostre 'filler premium' i fils líquids, és a dir, estimuladors de col·lagen i elastina per elevar-los», explicava. «El resultat és meravellós: els seus glutis estan més realçats sense perdre naturalitat», aclaria.

La veritat és que la periodista es veia obligada a donar explicacions, ja que no es podia moure tant com li agradaria, cosa davant la qual l'audiència la calava immediatament. «M'he fet el cul. El tinc ple de blaus», afegia mostrant el resultat.

Ara, sembla que Isa Pantoja ha decidit seguir els seus passos, havent-hi fet un gir radical a la seva imatge. I és que, des que arribés a la majoria d'edat, queda clar que la noia «ha canviat molt, i per bé».

Tot i la seva joventut, Chabelita fa temps que recorre al bòtox, «ho fa sobretot per prevenir que es marquin les arrugues». Entre els retocs més evidents destaca el 'microblading', que costa 350 euros. «És una tècnica de tatuatge que farà que tinguem una mirada més marcada i més oberta», assenyalaven des de Viva la vida.

A més a més, es realitzava una rinomodelació que costa al voltant de 400 euros i una «injecció d'àcid hialurònic al mentó». Això, sense comptar amb un procediment molt nou anomenat 'criolipolisi', que ajuda a «eliminar greix localitzat sense passar pel quiròfan». I per últim, un augment de pit i una liposucció amb què aconseguia una cintura més marcada.