Primer pla de José Ortega Cano amb ulleres de sol i amb posat seriós

José Ortega, preocupat en sortir a la llum la teràpia que controla la seva salut

José s'ha adonat que el problema és més greu del que es pensava

José Ortega Cano ha descobert que la seva filla s'ha portat molt bé amb ell: s'ha posat en mans d'especialistes per controlar-se. Gloria Camila ha confessat a Ya es verano que ha demanat ajuda professional perquè no vol perdre els nervis a la televisió. El torero pateix certs problemes de salut i ella no vol desestabilitzar-lo. Per això, ha contractat un bon terapeuta.

José Ortega Cano està preocupat perquè sap que la confessió de Gloria crearà problemes: hi haurà persones que l'atacaran. Tot i això, la colombiana està molt orgullosa de la decisió que ha pres i sap que ha fet el millor que podia fer, perquè per a ella el primer és el seu pare. «He començat a anar a teràpia amb l´objectiu de tractar les meves emocions i saber gestionar aquestes situacions que em provoquen ansietat».

Gloria Camila Ortega
José Ortega Cano sap que la seva filla ha pres una bona decisió | EUROPA PRESS

José està vivint un moment delicat perquè la seva dona s'ha convertit en un fenomen mediàtic i li està prenent el protagonisme. El problema és que Ana María Aldón ha parlat de certs temes que no han fet més que alimentar el malestar del torero. Gloria Camila no està d'acord amb la dissenyadora, però no carregarà contra ella en públic pel bé de la família.

«El que em preocupa ara és el meu pare i és una cosa que m'afecta molt emocionalment», comenta la noia en un to molt contundent. «És una persona que està dèbil de salut i és vulnerable, per això  intento no donar-li més disgustos i no empitjorar les coses». Gloria reconeix que el seu pare «s'altera» amb alguns conflictes, i vol saber com els pot aturar a temps.

José sap que la teràpia que està fent la seva filla li va bé a ell, que és un dels grans beneficiats del tractament. Consisteix en unes xerrades amb un especialista i en fer una sèrie d'exercicis de contenció que estan funcionant. «Estic en tractament amb una psicòloga meravellosa perquè tot m'afecta i tots m'importen», ha explicat la col·laboradora.

José Ortega Cano ha demanat ajuda

José té molta experiència als mitjans de comunicació, i no ha trigat a veure el problema que hi havia. S'ha adonat que la seva dona i la seva filla parlen més del compte, per això els ha demanat que frenessin. Respecta que treballin a la televisió, però no vol que l'involucrin en cap escàndol perquè vol estar lluny del conflicte.

José Ortega Cano a un photocall
José Ortega Cano controla molt bé els mitjans de comunicació | Europa Press

El mestre està orgullós de Gloria, que no s'ha quedat de braços plegats en descobrir que el problema és més greu del que sembla. Ha reconegut que l'estat del seu pare és molt vulnerable, per això ha demanat ajuda i està intentant ajudar-lo. Ha estat molt sincera i només ha fet servir una paraula per definir la salut de torero: «dèbil».

La filla de Rocío Jurado s'ha estrenat com a tertuliana de Ya es verano amb magnificència. De fet, ha concedit una gran exclusiva. Gema Aldón, la filla d'Ana María, es va asseure a Viernes Deluxe i ella li ha respost des del nou programa de Telecinco. Frank Blanco, un dels presentadors de l'espai, està encantat amb la seva presència perquè és una gran professional.

José Ortega Cano està intentant oblidar-ho tot

José sap que Ana María ha comès errors, però vol seguir al seu costat perquè li val la pena. Gloria Camila respecta aquesta decisió, per això està fent tot el possible per evitar discussions amb la dissenyadora. A Ya es verano ha parlat del mestre i ha emocionat els seus companys, es nota que sent autèntica devoció per ell.

«És una persona meravellosa, sempre he dit que és el meu pilar i aquests dies ho està passant malament. Demanaria una mica més d'afecte i de  suavitat a l'hora de tocar certs temes», declara la col·laboradora. No vol que ningú li faci mal, ja que no es mereix patir per un problema que ell no ha creat.