Gloria Camila Ortega

Gloria Camila, revela com i amb qui dorm després de ser amenaçada

Gloria Camila és col·laboradora del nou programa de Telecinco

Gloria Camila ha estat un temps lluny de la televisió, però considera que ha arribat l'hora de continuar la seva carrera meteòrica. Ha signat un suculent contracte que la converteix en col·laboradora de Ya es verano, el nou espai presentat per Frank Blanco. La colombiana ha respost les preguntes dels seus companys perquè assegura que no té res a témer.

Gloria Camila sap que Gema Aldón ha arribat massa lluny i no està disposada a continuar mirant cap a una altra banda. La filla d'Ana María li va enviar un missatge en to amenaçador, però la tertuliana no està preocupada. «Estic bé, he intentat desconnectar a la platja per posar-me negra perquè em poso morena de seguida».

Gloria ha aclarit que no va poder veure l'entrevista que Gema ha concedit a Viernes Deluxe perquè estava ocupada. «Vaig estar al Circ del Sol perquè tenia entrades des de fa temps, però estic assabentada de tot», ha explicat en to amable. Tot anava bé fins que li han preguntat per l'amenaça que va rebre per part de la seva germanastra.

Gloria prefereix explicar la veritat, així que no ha amagat els insults que li va dedicar Gema perquè sap que no s'ajusten a la realitat. «Sé que em va dir 'porca' perquè vaig llegir el missatge», declara intentant no perdre la paciència. Miguel Ángel Nicolás, col·laborador de Ya es verano, ha fet públic el contingut complet d'aquest text tan polèmic.

«La pròxima vegada que tornis a parlar malament de la meva família, m'ho hauràs de dir a la cara, porca. Ja no et fiquis més amb ningú de la meva família i encara menys amb la meva mare, que l'únic que he fet ha estat ajudar-te. La pròxima vegada que obris la teva bruta boca per deixar malament la meva mare jo mateixa m'encarregaré de tancar-te-la», va escriure Gema.

Gloria Camila revela els seus veritables sentiments

Gloria comparteix casa i llit amb el seu xicot David García, que s'ha convertit en un dels grans suports durant els darrers mesos. Viuen a Madrid, en un pis que la col·laboradora ha llogat per un preu que no és apte per a totes les butxaques. La filla d'Ortega Cano ha revelat com se sent i com dorm perquè el públic conegui la història completa.

«Vinc tranquil·la perquè, com va dir Gema, el millor coixí és tenir la consciència tranquil·la». Aquestes paraules deixen en evidència la filla d'Ana María Aldón, que presumeix de no haver fet res de dolent. Els col·laboradors de Ya es verano s'han posicionat a favor de la colombiana i alguns consideren que ha estat amenaçada.

Gema Aldón
Gloria Camila té molts problemes amb Gema Aldón. | Telecinco

Amor Romeira, una de les polemistes del programa, pensa que Gema ha estat a Viernes Deluxe perquè vol guanyar diners a la televisió. «Jo crec que vol participar en concursos que hi ha en aquesta cadena». La pitjor part ha arribat quan s'ha atrevit a dir què pensa sobre polèmic missatge.

«Per a mi és una amenaça perquè li està dient que li tancarà la boca», declara Amor Romeira. Cal destacar que la canària és amiga de la tia de Rocío Flores, per això la contundència de la seva anàlisi.

Gloria Camila demostra que ha estat a l'altura

Gloria pot presumir d'haver gestionat la situació amb una gran intel·ligència, ja que no es va molestar a respondre la germanastra. «El més important és com ella ho rep, perquè Gloria la bloqueja i li podria haver contestat», opina Beatriz Cortázar. La periodista creu que Gema Aldón no ha estat tan sincera com va prometre a l'entrevista de Viernes Deluxe.

«Tots pensàvem que explicaria el més gran, però al final va parlar de gestos i mirades, poca cosa més», comenta la periodista. El presentador Frank Blanco ha recordat que la filla de la dissenyadora no ha comès cap delicte en mostrar el missatge que va enviar. «No és il·legal quan ho ensenya o ho publica una de les parts».