Ana Guerra i Letícia

Ana Guerra demana ajuda a la reina Letícia en el pitjor moment del seu xicot

Des que Víctor va rebre aquella tràgica notícia, Ana no ha parat de fer-li costat

Ana Guerra està travessant un dels moments més delicats de la seva relació. La cantant està molt preocupada després de la tràgica notícia que ha publicat el seu xicot, l'actor Víctor Elías. L'intèrpret està totalment trencat després de la mort de la seva mare, a qui dedicava un emotiu missatge a través de les xarxes socials.

Com s'esperava, Víctor no ha trigat a rebre els condols dels seus seguidors i companys de professió. Molts li han enviat missatges de suport, però el jove encara espera un missatge de la reina Letícia. Elías és familiar directe de la monarca, ja que la seva mare era cosina de Jesús Ortiz, el sogre de Felip VI.

Ana Guerra espera que la família del seu xicot reaccioni

Ana Guerra s'ha convertit en el màxim suport amb què compta l'actor de Los Serrano per superar el dolor que no el deixa respirar. El cap de setmana passat, publicava un missatge que mai va pensar que publicaria on anunciava la mort de la seva mare.

Amb diverses instantànies on apareix amb ella, Víctor s'acomiada d'ella deixant clar tot el que va significar tenir-la amb ell. «Has sabut demostrar fortalesa, vitalitat, energia i ganes de viure a les bones i a les dolentes», escrivia. «Tant de bo tots visquéssim i resistíssim amb les mateixes forces que ho has fet tu i amb el llegat d'aprenentatge que ens deixes», afegia.

Primer pla de Víctor Elías
El xicot d'Ana Guerra acaba de perdre la seva mare | GTRES

Cal recordar que la mare del mític Guille de Los Serrano és cosina de la reina Letícia, per això, segur, la notícia haurà arribat fins a la Casa Reial. El dia que rendia homenatge a la seva mare, el nuvi d'Ana Guerra també ha volgut recordar el seu pare, que va morir el 2007. «Pare, cuida-la allà dalt i estimeu-vos com ho fèieu aquí», escrivia. «Descansa, mare, mai un descans va ser tan merescut! T'estimo!», finalitzava Elías.

El seu trist comiat ha afectat els seus seguidors, que no han dubtat a enviar-li moltes mostres d'afete a través de missatges de suport. Un d'ells és el de la seva xicota, que ha estat la primera a compartir la seva tristesa amb la del noi.

Ana Guerra se centra en Víctor després de la mort de la seva mare

Ana Guerra era de les primeres a publicar unes emotives paraules adreçades a la que va ser la seva sogra. Sentint molt el dolor del seu xicot, l'exconcursant d'Operación Triunfo s'ha convertit en el màxim suport de Víctor.

«Vetllarà per tu i t'acompanyarà per sempre, la trobarem a faltar», responia, deixant clar que va tenir l'oportunitat de conèixer-la. També la va conèixer Letícia ja que, segons va explicar Elías fa temps, abans de ser reina, coincidien en celebracions familiars.

Ana Guerra i Víctor Elías
Ana Guerra lamenta la mort de la mare del seu xicot | CatalunyaDiari

«Som una família força unida i hem coincidit en alguns menjars i reunions. Fins que es va convertir en princesa, sempre ens trobàvem tots», va explicar. Ara, aquesta família ha perdut un dels seus membres més estimats i esperen algun missatge de la monarca en aquest moment tan dur. Mentrestant, Ana té clar que romandrà al costat del seu xicot el temps que necessiti per recompondre's del dolor de la pèrdua.

Ana Guerra i Víctor Elías tocant el piano
Ana Guerra va confirmar la seva relació a través del seu compte d'Instagram | Instagram: anaguerramusic

La parella musical va confirmar la seva relació fa relativament poc, tot i que feia mesos que estaven junts. El mes de febrer passat, coincidint amb el dia de Sant Valentí, l'exconcursant d'OT va publicar una foto amb l'actor revelant que estaven junts. «Compondre des de la felicitat no és gens fàcil per a mi, però l'amor ho ha aconseguit, us asseguro que la primera sorpresa soc jo», va escriure. Ara, aquest amor ha esdevingut l'única raó que ha trobat el Víctor per superar el dolor per la mort de la seva mare.