Primer pla de Paloma Cuevas

Paloma Cuevas no dona crèdit a l'últim moviment d'Enrique Ponce

Paloma Cuevas sorpresa per la postura del torero

Paloma Cuevas ha vist com el seu possible romanç amb el cantant Luis Miguel s'eclipsava per l'última decisió d'Enrique Ponce. El dretà no es cansa de declarar-li en públic el seu amor a Ana Soria i si res no es torça, té previst formalitzar la seva relació.

El darrer mes de maig confirmava que era molt feliç al costat de l'estudiant de Dret. Segons revelava el darrer cap de setmana Socialité, la intenció de la parella seria casar-se a finals d'aquest any, al desembre. Després d'un parell d'anys de relació ja se senten amb ganes de passar per l'altar.

Ana Soria i Enrique Ponce passejant
Enrique Ponce pensa casar-se, per a sorpresa de Paloma. | INSTAGRAM: CFANS_ANA

El més curiós és que aquestes informacions sorgeixen quan Paloma estaria coneixent l'artista mexicà. Per a alguns pot ser una casualitat, per a altres una estratègia per contraatacar la dissenyadora, a la qual intenten restar-li protagonisme. Se sap és que tots dos van sopar plegats fa uns dies al restaurant d'un luxós hotel de Madrid. Un periodista argentí s'encarregava de revelar el presumpte festeig, tot i que encara no hi ha confirmació per cap de les dues parts.

Es coneixen des de fa anys, quan Ponce els va presentar. Entre ells sempre va existir una unió molt sincera. El torero era íntim de Luis Miguel i, fins i tot, s'havia proposat gravar un disc amb ell, cosa que suposaria el seu debut com a cantant, però allò es va quedar en l'aire.

En qualsevol cas, ningú no pot negar que entre ells hi va haver sempre una gran amistat. Així ho demostra el fet que el valencià i la seva ex fossin els padrins d'un dels fills de l'artista.

En realitat, Paloma Cuevas està encantada amb la possibilitat que li robin protagonisme. Prefereix mantenir un perfil baix, evitant en tot moment que parli, d'ella i de la seva vida privada. S'ha caracteritzat sempre per la discreció.

Primer pla de Paloma Cuevas.
Paloma Cuevas roman al marge dels rumors. | GTRES

Està al corrent de tots els plans que té al cap el seu exmarit durant més de dues dècades. El casament que celebrarà amb Ana Soria serà molt diferent del que ella va viure l'octubre del 1996 a la catedral de València. En aquella ocasió van reunir nombroses cares conegudes.

Tanmateix, aquesta vegada es decantaran per un esdeveniment més senzill i discret. La família de la noia prefereix que no sigui una boda mediàtica. Encara que els pares estan encantats amb l'enllaç, prefereixen una «cerimònia sense grans guirigalls», recull La Razón.

A ells els agradaria que tingués lloc a la catedral almerienca de La Encarnación, però el torero només compta amb el divorci, i no amb l'anul·lació religiosa. Així que, per ara, hauran de celebrar l'acte de manera civil.

Paloma Cuevas podria ajudar el seu ex

Paloma Cuevas va travessar per un moment molt delicat quan Ponce va decidir trencar la relació i començar una nova història al costat d'una altra noia. Allò va suposar un cop per a ella, però també per a les dues nenes de la parella.

Encara que segueixen veient el seu pare amb certa freqüència, amb Ana Soria no hi ha gaire relació. No han coincidit mai ni tampoc tenen previst acceptar-la. Tot fa indicar que no aniran al casament del torero per evitar-se un mal tràngol.

▶️ Paloma Cuevas pasa una semana horrible tras salir a la luz su romance con Luis Miguel

Una amiga de la dissenyadora assenyala que a ella «no li estranya la intenció del seu ex de casar-se, està enfavat amb aquesta noia. Aquesta dona li té obnubilats els sentits», explica aquest mitjà.

Paloma Cuevas no va entendre mai l'exhibicionisme públic d'afalacs o les escenes en xarxes socials del dretà. Fidel al seu estil, sempre ha desitjat el millor per al pare de les seves filles, sense mostrar rancor en cap instant.