Primer pla de María Patiño

María Patiño llança un crit desesperat quan està a punt de perdre la feina

Després de l'estrena de 'Ya es verano', María Patiño ha atacat els seus companys de Telecinco

María Patiño ha declarat la guerra a Ya es verano , el nou programa que substitueix Viva la vida els caps de setmana a Telecinco. El nou espai compta amb la col·laboració de Gloria Camila i això ha provocat reaccions de tota mena. La primera ha estat la de la presentadora de Socialité que no ha dubtat a carregar contra el nou espai de la cadena.

A la gallega no li han agradat com s'ha dut a terme la primera emissió del programa i mostrava el seu malestar a les xarxes socials. Mitjançant el seu perfil de Twitter acusava de manipulació i es reafirmava en aquesta certesa.

María Patiño esclata a les xarxes contra Ya es verano

María Patiño sembla tenir un imant per convertir-se en la protagonista de les polèmiques que afecten alguns personatges de televisió. Després de l'estrena de Ya es verano, María s'ha pronunciat a través del seu perfil de Twitter on ha puntualitzat algunes qüestions.

Una, que va ser ella qui va revelar els missatges que Gema Aldón va intercanviar amb Gloria. «Telecinco... continua la manipulació», escrivia a la seva publicació deixant clar el paper que va jugar Patiño a la guerra entre les dues joves.

María Patiño molt seriosa
María Patiño ataca el programa 'Ya es verano' | Telecinco

El que va fer esclatar la presentadora va ser l'actitud que va mostrar la filla d'Ortega Cano durant el programa. Va criticar l'entrevista que van fer a Gema al Deluxe i va carregar contra l'actitud d'alguns col·laboradors. Aquests van aplaudir el missatge que la filla d'Ana María li havia enviat on li deia «impresentable», assegurant que això era «agressió verbal».

De fet, la mateixa María es va posicionar al costat de Gema Aldón opinant que l'única cosa que feia era defensar la seva mare. D'aquesta manera, no només no va censurar els insults cap a la colombiana, sinó que els va justificar. Això a Goria no li va agradar gens i la va posar en evidència durant la seva estrena a Ya es verano.

Però aquest tuit no ha estat l'únic que ha publicat la periodista relacionada amb l'estrena del nou programa de la productora d'Ana Rosa. Máximo Huerta va ser el primer convidat i va protagonitzar un moment que Patiño va recollir a les seves xarxes per aclarir certes coses.

María Patiño: «Cal veure els programes»

María Patiño viu exclusivament pel periodisme. Ella mateixa, més d'una vegada, ha reconegut haver anat a l'hemeroteca per poder fonamentar millor les seves informacions sobre alguns temes. Aquesta tasca i professionalitat és també la que exigeix als seus companys de la cadena a l'hora d'abordar qüestions que la concerneixen.

Paral·lelament, Frank Blanco donava la benvinguda a Máximo Huerta després de set anys allunyat de Telecinco. Amb ell va recórrer el «passadís de la fama» on un dia va penjar la seva pròpia foto.

Primer pla de María Patiño parlant en un plató de televisió
María Patiño ataca Telecinco i acusa la cadena de manipulació | Europa Press

L'escriptor recordava a la perfecció on se situava la imatge i va comprovar que ara el substituïa María. «Em substitueix la Patiño, la traurem», va dir en to de broma, per evitar possibles represàlies de la gallega, es va afanyar a llançar-li una floreta. «Una gran, també», va afegir.

Com no podia ser d'una altra manera, la presentadora de Sálvame acceptava el repte i publicava la notícia a les xarxes socials, però amb un aclariment. «Cal veure els programes per evitar tergiversar el que es diu, un petó, Máximo Huerta», escrivia. Per la seva banda, l'escriptor s'ha limitat a respondre amb un senzill «T'envio un petó».

Les reaccions dels seguidors de María titllant-la de viure obsessionada amb la seva feina no han trigat a arribar. Li aconsellen que es relaxi i, sobretot, que valori també la feina de la resta dels seus companys.

▶️ Ion Aramendi confirma el motivo de la renuncia de su mujer tras las complicaciones en el parto