Primer pla d'Ana Rosa Quintana.

Ana Rosa Quintana, inquieta en veure el que ha provocat el nou problema mèdic

Ana Rosa Quintana sap que les seves col·laboradores estrelles tenen problemes

Ana Rosa Quintana fa uns mesos que es troba fora de la televisió, però és una gran professional i sap tot el que està passant. Com la resta d'espectadors de Telecinco, sap que Gloria Camila s'ha posat en mans d'una reputada psicòloga. Té problemes d'ansietat perquè no sap com gestionar els seus conflictes familiars, però això no és el pitjor.

Ana Rosa Quintana ha descobert que dos dels seus millors periodistes han protagonitzat una picabaralla perquè tenen opinions diferents. Paloma García-Pelayo considera que Gloria no ha fet bé en concedir una entrevista a Ya es verano. Tot i això, Beatriz Cortázar creu que la colombiana s'ha comportat perfectament.

Gloria Camila Ortega
Ana Rosa descobreix el que ha aconseguit Gloria Camila. | Europa Press
 

Ana Rosa és conscient que Beatriz és amiga de José Ortega Cano, per això no vol parlar malament de la filla del torero. Però Paloma creu que la influencer no està actuant bé, de fet, l'ha acusat de ser incoherent. D'una banda diu que els problemes se solucionen en privat i de l'altra concedeix entrevistes a la televisió.

«És una situació complicada per a tots perquè hi estan implicats cadascun d'ells. Jo entenc que Gloria està en un moment que ha de continuar sent col·laboradora d'un programa i ha de donar el seu punt de vista. Ho dona d'un conflicte que ella mateixa diu que no se soluciona des d'un plató, però ho diu des d'un plató», opina Paloma.

Ana Rosa sap que els problemes mèdics de la filla de Rocío Jurado han generat un gran enrenou dins del seu programa. Beatriz Cortázar i Paloma García-Pelayo són les seves tertulianes estrella i haurien d'estar unides per remar a favor de l'espai. Tenen diferents punts de vista, però són grans professionals i saben respectar-se mútuament.

Ana Rosa Quintana ha seguit un tractament estricte

Ana Rosa ha facilitat informació puntual del tractament que està seguint per tranquil·litzar els seus seguidors. Sap millor que ningú com funciona la televisió i que el més encertat és no deixar lloc a l'especulació. Ha reconegut que el procés ha estat dur, però vol deixar clar que es pot superar amb èxit.

Ana Rosa Quintana
Ana Rosa Quintana ha vençut la malaltia. | Europa Press

 

Quintana és un referent dins del periodisme i ara ha esdevingut una icona per a les persones que pateixen el càncer de prop. El públic s'ha adonat que es pot vèncer la malaltia, simplement fa falta tenacitat i valentia. La presentadora ha estat fora de la televisió, però no ha deixat de banda les seves obligacions professionals.

La reina dels matins està tan ben informada com sempre, de fet, continua pendent de la seva productora. Acaba d'estrenar un nou programa i ella controla tot el procés, tot i que confia plenament en els seus companys. De fet, els ha agraït l'esforç que han fet perquè l'audiència d'El Programa de AR es mantingui estable.

Ana Rosa Quintana té molt clar els seus sentiments

Ana Rosa no es posicionarà ni amb Paloma ni amb Beatriz, possiblement ningú no ho farà perquè elles sabran parar a temps. És cert que han viscut un moment tens perquè no tenen la mateixa opinió. Però tot ha estat un malentès i aviat mantindran una conversa per aclarir què ha passat.

Quintana sap com funciona el ritme de la premsa, per això té clar que es parlarà de la salut mental de Gloria durant una bona temporada. La colombiana ha confessat que ha hagut de demanar ajuda per saber frenar els problemes a temps. Això ha fet que els col·laboradors d'El Programa de AR es divideixin en dos bàndols.