Primer pla de Rocío Flores.

Rocío Flores revela la notícia de l'embaràs i pren una decisió per protegir al bebè

Rocío Flores ja coneix la notícia

Rocío Flores va començar a treballar a la televisió de manera casual, ja que mai va voler dedicar-se als mitjans ni ser una cara popular. Tot i això, el seu pare li va demanar que donés la cara per ell a Gran Hermano VIP i des del principi va mostrar el seu talent. Li van trucar per participar a Supervivientes i més endavant es va convertir en col·laboradora d'El Programa de Ana Rosa.

Així doncs, gràcies al seu esforç, ha aconseguit ser una mestra de la petita pantalla i controla bé tot allò que passa al seu voltant. En un primer moment es va desmarcar de la relació que Antonio David manté amb Marta Riesco, però ara ha canviat de postura. Sí, perquè ha acostat postures amb ella, de fet estan gaudint de l'estiu fent plans conjunts.

Fotomuntatge de Marta Riesco i Antonio David Flores
Rocío Flores coneix les intencions de la xicota del seu pare | Catalunya Diari

Rocío ha descobert que Marta vol tenir un fill amb Antonio David Flores perquè busca 'el 'pack' complet'. És més, el portal Informalia assegura que es casaran el proper any i poc després tindran el seu primer fill en comú. Així doncs, la tertuliana vol protegir el nadó que està en camí, i per això ha començat una nova relació amb la xicota del seu pare.

No obstant això, Rocío se sent obligada a donar explicacions perquè treballa a Telecincoi els seus companys li pregunten sobre tot allò que passa a la seva família. Si bé sempre respon amb educació, també deixa clar que hi ha límits que no creuarà perquè no li corresponen. Segueix sentint passió per Olga Moreno i no consenteix que ningú en parli malament.

Recentment, Flores ha fet les maletes per anar-se'n de viatge després d'estar amb Marta Riesco a Marbella. Segons ha publicat a Instagram, passarà un temps a Mojácar gaudint de la platja i intentant allunyar-se dels conflictes. I encara que els periodistes volen saber què pensa sobre el seu nou germà, ella prefereix estar-ne al marge.

Rocío Flores segueix assimilant això del nou nadó

La 'influencer' està molt orgullosa del seu pare, ja que ha aconseguit tirar una família endavant sense l'ajuda de ningú. Antonio David, segons molts usuaris de Twitter, és un referent perquè no ha deixat de lluitar pels fills ni un moment. Per això, Marta Riesco vol tenir un nen amb ell i cada cop són més els que asseguren que el moment s'acosta.

Rocío Flores al plató de 'Supervivientes'
Rocío Flores està gaudint d'unes merescudes vacances | Mediaset

Flores està preparada, però cal assimilar certa informació abans de pronunciar-se sobre el tema. Per aquest motiu ha marxat a Mojácar, hi tindrà temps de reflexionar i d'elaborar una bona estratègia. I és que no consentirà que ningú jutgi el seu pare per voler ampliar la família, l'única cosa que busca és ser feliç.

La filla de Rociíto està disposada a lluitar fins al final, té la consciència tranquil·la i sap que Antonio David no fa mal a ningú. Es va divorciar d'Olga Moreno fa mesos, no li ha de donar explicacions a ningú perquè és un home lliure. Cada cop rep més suport per part del públic, ja que molts creuen que no és tan dolent com altres donen a entendre.

Rocío Flores sempre ha protegit els seus germans

Rocío Flores no és mare, però té cura dels petits de la família com si fossin els seus fills, per això ha estat tan preocupada. Considera que els seus germans no haurien de patir pel qual està passant a la televisió perquè ells no són públics. David i Lola no han aparegut mai a la petita pantalla, i per això s'han guanyat el respecte de tots.

Flores ha confirmat que això de l'embaràs de Marta Riesco és un fet i rebrà el futur nen amb els braços oberts. Això sí, no consentirà que aquesta notícia faci mal a Olga, ja que ella no té res a veure en l'assumpte. L'empresària ha refet la seva vida, tot i que segueix sentint respecte i estima per l'exguàrdia civil.