Primer pla de Yulen Pereira.

Yulen Pereira troba a la seva xicota plorant perquè el bebè no ha evitat la ruptura

Yulen pensava que la seva relació seria tranquil·la

Yulen Pereira acaba d'incorporar-se al món del cor i no ha trigat gens en adonar-se com és de difícil fer negoci als mitjans. El problema no és a la parella, el més complicat és que al seu voltant orbiten molts satèl·lits que de vegades són perjudicials. I en aquest cas hi ha dues persones que estan compilant el camí de l'esportista i Anabel Pantoja: els pares d'ell, l'Arelys i en Manuel.

Yulen Pereira és plenament conscient del que ha passat entre els seus pares, que es van separar fa anys i fan vides separades. La relació entre ells està trencada, ni tan sols han estret llaços en saber que l'exsupervivent vol tenir un nadó amb Anabel. Manuel s'ha assegut al plató de Viernes Deluxe i ha concedit unes declaracions força polèmiques.

Muntatge fotogràfic de Yulen Pereira i Anabel Pantoja a Supervivientes
Yulen Pereira s'ha enamorat a Supervivientes | Catalunya Diari

Així, Yulen s'ha adonat que la seva família s'està ficant massa als mitjans, justament el que Anabel Pantoja no volia que passés. «Jo crec que has vingut aquí a dinamitar la relació del teu fill», va dir Jorge Javier Vázquez al pare de l'esportista. Aquest va parlar en un to força irònic del festeig i va fer broma amb l'estat sentimental que travessava la parella.

Yulen sap que entre els seus pares s'ha acabat l'amor, ja que no han fet un esforç per fer pinya mentre ell estava a Supervivientes. Evidentment s'alegrarien si l'embaràs de la col·laboradora arriba a bon port, però entre ells seguirà sense haver-hi afecte. De fet, la primera a adonar-se'n va ser la periodista Lydia Lozano, que va observar el comportament d'Arelys.

Ara, gràcies al fet que Lydia ha compartit públicament què passava darrere, Pereira ha descobert què feia la seva mare quan veia un vídeo de Manuel. La sogra d'Anabel, segons la periodista, «girava el cap per no veure Manuel». Davant d'això, és possible que el matrimoni acabés malament i per això entre ells no hi ha amor, simplement intenten guardar les formes.

Yulen Pereira sap com ha estat el retrobament

Yulen ha pres consciència de la realitat i ha assumit que estar amb la neboda d'Isabel Pantoja no és tan fàcil com sembla. És una de les cares més cotitzades de la petita pantalla, així que ha de donar explicacions de tots els seus moviments. De fet, recentment, s'ha retrobat amb Omar Sánchez al programa Déjate querer per deixar clar que no té res en contra.

Captura d'Arelys parlant amb Anabel Pantoja a 'Supervivientes'.
Yulen Pereira sap que la seva mare no acceptava la col·laboradora | Mediaset

Pereira pot estar tranquil: Anabel no vol tornar amb Omar, simplement sentia la necessitat d'estar amb ell per demanar-li perdó. «Ell va ser el que em va deixar a l'aeroport i vull veure'l primer, dels meus és el primer que vaig a veure», aclaria. La col·laboradora no va poder evitar emocionar-se quan va abraçar el seu exmarit perquè entre ells no ha passat res de greu.

L'esportista confia en la seva xicota, qui té la situació controlada i que està fent el que és impossible perquè la història funcioni. La parella travessa per un bon moment, així que és possible que continuïn amb els plans de ser pares properament. I és que, Pantoja pensa que «les trompes de Fal·lopi caduquen» i li ha demanat a Yulen que s'afanyin.

Yulen Pereira veu plorar el seu nou amor

Yulen ha vist Anabel descomposta a Dejate querer perquè s'ha adonat que la situació familiar del seu xicot és delicada. Arelys no està disposada a tenir un acostament amb Manuel, malgrat que la família està a punt de créixer. Un problema que ha fet superar a la tertuliana, que vol que tothom s'aporti bé per no cridar l'atenció dels mitjans.

Per part seva, Pereira està tranquil perquè sap que la sevillana respecta la seva mare, però és possible que la guerra no trigui gaire a esclatar. De moment, Pantoja ha estat comprensiva i ha assegurat que comprèn que Arelys en desconfiï. «Una mare ha de protegir el seu cadell i jo entenc que ella veiés en mi alguna cosa que no li agradés», comentava recentment.