Primer pla de Tamara Gorro

Tamara Gorro plora la mort de la seva 'princesa': «Tinc el cor trencat»

Tamara Gorro té el cor trencat després d'aquesta pèrdua devastadora

Tamara Gorro fa front a la pitjor pèrdua de la seva vida. La influencer acaba d'anunciar que Valeria, 'la seva princesa', ha mort a causa d'un càncer. Un cop devastador per a ella, que encara continua lluitant contra els danys de la depressió que pateix des de fa anys.

Tamara va fer tot el possible per ajudar la campanya i era habitual veure-la compartir vídeos tendres al costat de Valeria en què pretenien conscienciar i apel·lar a la investigació per a aquesta terrible malaltia.

Així, la influencer ha volgut dedicar-li una última i preciosa publicació a la seva nena. «La meva princesa, la meva nena del somriure etern. Tota una vida juntes, però cinc anys inseparables. Una balança on va existir el patiment, però sens dubte va guanyar la força, l'energia, les ganes i l'amor», ha escrit entre llàgrimes.

«Te n'has anat, vida meva, te n'has anat per sempre, però ensenyant al món que no es pot deixar de lluitar, i sempre fer-ho amb un somriure. Ets un exemple d'admiració. Princesa meva, no saps el buit que em deixes, no t'imagines com m'has ajudat, ensenyat i motivat. Fins i tot el nostre comiat ha estat especial i únic», ha assenyalat emocionada.

«La tristesa m'envaeix i tinc el cor trencat, jo no volia aquest final i sé que tu tampoc, quedaven moltes coses per fer juntes. Però et juro que les faré, t'ho he promès i així serà. Vola alt, estimada. Allà on vagis continuaràs brillant, perquè ets llum».

Tamara també li ha promès a Valeria que l'havia de tenir present cada dia de la seva vida. «Ho sento amb l'ànima per no haver pogut fer més per ajudar-te i curar-te, ho sento», ha lamentat. Sens dubte, un missatge esquinçador davant la qual els seus seguidors i nombroses cares conegudes s'hi han abocat.

Tamara Gorro s'acomiada de la seva nena entre llàgrimes

«La nena del somriure etern, sempre brillarà al teu cor!», li han escrit. «Se'm trenca el cor, Tamara. Com hem d'aprendre d'aquests éssers de llum i quantes lliçons ens ha donat aquesta princesa i nosaltres les hem recopilat gràcies al teu altaveu».

Era fa poc quan la influencer també decidia fer el pas de tatuar-se i sentir la seva neboda a prop per sempre. «El tatuatge que sempre em vaig voler fer. Força, princesa», escrivia orgullosa del seu nou disseny.

Qui s'ha quedat completament desolat amb aquesta pèrdua ha estat Ezequiel Garay, que estava molt unit a la neboda. «No t'oblidaré mai, princesa meva», li escrivia en xarxes socials.

Fa temps que Tamara relatava la dolorosa lluita de la petita Valeria, fent tot el possible per donar veu a la seva delicada situació. «Amb només cinc anys va conèixer el patiment, tractaments horrorosos, angoixa i por, però mai no va perdre el seu potencial», explicava als seus seguidors.

«És una malaltia que, per temporades, va tenint moments millors i les seves etapes més baixes. Ara mateix, la princesa travessa un d'aquells moments més durs», reconeixia fa tot just un mes.

«Avui us vull demanar una cosa sobre un tema molt important i urgent. La princesa Valeria està passant per un moment molt complicat. Ha de tornar a reunir forces contra la malaltia i ella té un desig. Si us plau, us demano la vostra ajuda», destacava desesperada.

Valeria tenia la il·lusió de poder conèixer la seva cantant favorita, Aitana. Un desig que finalment va poder complir i que no la va poder fer més feliç. La cantant li feia arribar unes imatges amb una dedicatòria molt especial per a la nena, que la convertien «en la més feliç del planeta terra».

▶️ Famosos que han fallecido en julio de 2022