Primer pla d'Anabel Pantoja.

Anabel Pantoja recau en la seva pitjor addicció en assumir la notícia del primer fill

Anabel Pantoja travessa un moment crucial

Anabel Pantoja s'ha convertit en el membre més cotitzat de la família, qualsevol periodista donaria el que fos per parlar amb ella. Només ho ha aconseguit Toñi Moreno, que ha aconseguit fer-li una entrevista al plató de Déjate Querer. La col·laboradora s'ha retrobat amb el seu exmarit, cosa que podria no haver-li semblat bé a Yulen Pereira.

Anabel Pantoja va conèixer l'esportista a l'illa de Supervivientes, a poc a poc se'n va anar enamorant i va assegurar que ho volia tot. Estava disposada a fer una cosa que considerava impossible: quedar embarassada i començar una nova vida. Tot i això, la relació a Espanya no ha estat tan bona com tothom pensava, de fet, hi ha diverses teories sobre la taula.

Anabel, segons l'opinió de Jorge Javier Vázquez, s'ha adonat que Yulen no és a l'altura de les circumstàncies. Aquest succés sorpresa ha provocat un esdeveniment inesperat: el primer fill de la col·laboradora trigarà a arribar més temps del compte. La parella pensava formar una família, però la felicitat ha estat un breu miratge retransmès a la televisió.

Anabel Pantoja i Yulen Pereira
Anabel Pantoja ha començat una nova relació després de separar-se. | CatalunyaDiari

«Jo crec que Anabel s'ha adonat en arribar a Madrid que no li agrada Yulen i tornarà amb Omar Sánchez», llisca Jorge Javier. El seu plantejament té molt de pes perquè ha seguit de prop el romanç i sap tot allò que ha passat darrere de les càmeres. Just després de sortir a la llum aquesta informació ha passat el que és inevitable: la sevillana ha recaigut en el seu gran vici.

Pantoja ha publicat un vídeo envoltada de menjar a les seves xarxes socials, ha perdut molt de pes i no trigarà a recuperar-lo. S'ha sotmès a diverses operacions, però cap no ha funcionat perquè sent una gran addicció per menjar a hores inoportunes. No porta una dieta saludable i és possible que recuperi els quilos que ha perdut les pròximes setmanes.

Anabel Pantoja va demanar ajuda a especialistes

Anabel és plenament conscient que té un problema amb el menjar, no es pot controlar i s'alimenta de manera equivocada. Dolç, salat i a qualsevol hora, justament el que li van recomanar els especialistes després de l'operació. La seva amiga Raquel Bollo va revelar a Viva la Vida que es va posar «un anell», però no li va servir de res perquè no va seguir els consells.

Pantoja té molts comptes pendents, ha de donar explicacions i l'ansietat creix per moments, d'aquí els seus menjars compulsius. Suposadament, segons Viernes Deluxe, s'ha adonat que la seva relació amb Yulen no va enlloc. Just després s'ha afartat de pastes i galetes, per això el públic ha començat a sospitar-hi.

La influencer, seguint la informació del Programa del Verano, no ha passat la nit amb Yulen Pereira. Ha preferit gaudir de la companyia dels seus amics, els mateixos que li han omplert la casa de capricis gastronòmics. No seria la primera vegada que s'aprima uns quants quilos i després els recupera, gaudir de la cuina és una de les seves grans addiccions.

Anabel Pantoja vol ser mare aviat

Anabel pensa que «les trompes de Fal·lopi caduquen», per això va parlar amb Yulen per tenir un nadó junts. Seria el seu primer fill, cosa que ha sorprès Omar Sánchez perquè ella mai no havia volgut tenir descendència. L'esportista li ha fet canviar de plans, però tot ha canviat quan s'ha adonat d'allò que realment necessita.

Pantoja està desitjant resoldre els seus comptes pendents, s'ha creat una situació delicada i no pot seguir així. Necessita eliminar l'ansietat per no canviar el cos ara que ha aconseguit baixar de pes i estar més sana. L'únic que és evident és que compta amb el suport del públic prengui la decisió que prengui, s'ha convertit en una estrella.