Primer pla de Marta Riesco.

Marta Riesco, perduda en rebre unes fotos d'Antonio David Flores amb una altra dona

La reportera d''El Programa de Ana Rosa' es troba en xoc

Això de Marta Riesco és d'un altre planeta. Fa unes setmanes, la reportera d'El programa de Ana Rosa cridava l'atenció per la seva relació amb Antonio David Flores. Més tard, ho va fer per trencar amb ell i, només uns dies després, per tornar-ho a intentar.

Avui, però, està trencada en veure unes imatges d'Antonio David amb una dona que no esperava. Ha tornat la paraula banyes a la vida de la parella?

Marta Riesco, la que més aguanta

Ja era famosa molt abans que es fes oficial la seva relació amb Antonio David Flores. Tot i això, la reportera d'El programa de Ana Rosa no va protagonitzar els titulars roses fins que es va oficialitzar el seu amor amb l'exguàrdia civil.

Que una jove reportera apostés per l'exmarit de Rocío Carrasco i parella sentimental d'Olga Moreno , va ser com a mínim xocant. No obstant això, ara la relació està més que confirmada, però tot i estar molt enamorada, ella no és capaç de deixar de banda els disgustos.

La jove va haver de suportar-ne diversos al començament de la seva relació, ja que, segons sembla, a la reportera no li agradava gens que el seu xicot mantingués converses amb la seva exparella, Olga Moreno. I menys, que quedessin a l'esquena.

La desconfiança, els problemes familiars i la revolució mediàtica van obligar Marta a confirmar al seu propi programa que deixava Antonio David. Però la noia va obrir els ulls, va parlar amb el pare de Rocío Flores i, des d'aleshores, tot ha tornat a ser com al principi.

Finalment, Marta Riesco ha apostat per la seva relació tot i que ningú del seu entorn no ho entén. Recentment, aquest mateix entorn és qui l'ha avisat d'unes fotos que ja circulen per Internet. Es tracta d'unes imatges d'Antonio David acompanyat d'una altra dona que no han fet gens de gràcia a la Marta.

L'altra dona de les fotografies

La parella porta tot l'estiu demostrant que junts són molt feliços. Així, s'han dedicat uns dies viatjant a hotels de luxe i gaudint de la platja. Tot i això, el refrany que assegura que no és or tot el que llueix cobra més sentit que mai.

Segons sembla, fa dies que circulen unes imatges que no han agradat gens a Marta Riesco. No es tracta d'aquelles en què ella apareix amb Rocío Flores i el seu xicot al festival 'Starlite'.

I és que, es tracta d'unes fotografies en què Antonio David i Gloria Camila s'abracen al carrer. La relació de tots dos fa anys que és magnífica per la qual cosa, ni tan sols el documental de Carrasco l'ha trencat. Però per què a Marta no li han semblat gens bé?

No és la primera vegada que Riesco assegura que, amb l'entorn de la seva parella, la relació encara està tensa. Ara, que s'ha confirmat la reacció de Marta a aquestes fotos, és evident que en la seva relació encara queden coses per llimar.

Antonio David i Marta, més separats que mai

Tot i que la parella s'esforça a demostrar que tot va bé entre ells, això no és cert. Ell s'ha mudat a viure amb Marta Riesco, a la casa que ella té a la capital madrilenya, però, malgrat això, la parella s'està veient menys que mai.

La nova etapa professional de Marta Riesco a la televisió podria posar en perill la seva relació amb l'exguàrdia civil. Així és, ja que la reportera no només treballarà per a Ana Rosa Quintana, sinó que ara ho fa al nou programa de Telecinco, Ya es verano.

Ella de moment no està preocupada per Antonio David, de fet, ha presumit que una nova etapa professional ha començat.

«Agraïda i emocionada! Ja us ho puc explicar. Soc la nova reportera xerraire de Ya es verano a Telecinco. Us portaré als millors pobles en festes (poblejant) les millors investigacions, els esdeveniments més 'top'», escrivia Marta.