Antonio David Flores

Antonio David Flores rep un avís mèdic just quan decideix tornar a ser pare

Antonio David Flores ha descobert que algú està patint

Antonio David Flores va ser expulsat de Telecincoperquè Rociíto el va acusar d'haver tingut un mal comportament amb ella. En un principi, el públic se'l va tirar a sobre, però el pas del temps ha demostrat que la història té moltes ombres. Cada cop hi ha més espectadors que volen escoltar-lo, per això alguns periodistes li estan donant una segona oportunitat.

Antonio David ha trencat el seu matrimoni amb Olga Moreno per començar una nova relació amb Marta Riesco, de qui està molt enamorat. És més, la reportera ha assegurat que vol 'el 'pack' complet' amb el seu nou xicot: nens i casament. Així doncs, certs mitjans asseguren que l'enllaç serà el proper any i poc després tindran el seu primer fill en comú, encara que ells no han donat dates.

Fotomuntatge de Marta Riesco i Antonio David Flores
Antonio David Flores està encantat amb la nova xicota | Catalunya Diari

Antonio David vol tornar a ser pare, encara que la seva família no passa un bon moment: els metges han dictat sentència. Gloria, la seva antiga cunyada, s'ha posat en mans d'una psicòloga perquè està completament perduda i no sap com actuar. La colombiana manté una estreta relació amb l'exguàrdia civil, així que tothom entén que estigui preocupat.

Antonio David és amic de la germana de Rociíto, de fet abans de conèixer Riesco es quedava a casa seva quan era a Madrid. La seva filla Rocío Flores també hi té molt bona relació, així que no dubtarà a ajudar en tot el que sigui necessari. De moment, però, només hi ha una cosa clara: la filla de José Ortega Cano no pot continuar així.

L'ex de Rocío Carrasci té molta experiència als mitjans de comunicació, però Gloria no gaudeix de la mateixa soltesa. Ha començat una guerra contra Ana María Aldón i ara no sap com frenar el conflicte, per això ha hagut de demanar ajuda. Al programa Ya es verano ha explicat que està fent teràpia i que vol ser prudent perquè el tractament funcioni.

Antonio David Flores sap el que sent

Antonio David Flores sabia que el seu festeig amb Marta Riesco generaria polèmica perquè Olga Moreno és un rostre molt estimat. La periodista no ha fet res de dolent, però va rebre moltes crítiques quan va sortir a llum que estava coneixent Flores. Molts van pensar que la història no duraria, encara que estaven equivocats: la parella travessa el millor moment.

Gloria Camila Ortega
Antonio David Flores continua tenint contacte amb la seva antiga família| EUROPA PRESS

El pare de Rocío i David està a punt d'ampliar la família, però abans passarà per l'altar per formalitzar la seva relació. De fet, Marta ha confirmat la notícia en una de les seves darreres intervencions, tot i que ha deixat de parlar de la seva vida privada. Ara, s'ha estrenat com a reportera de Ya es verano i pretén allunyar-se d'escàndols que no fan bé la seva carrera.

Antonio David està orgullós de la seva xicota, ja que ha aconseguit grans mèrits sense ajuda de ningú. És una de les periodistes més cotitzades de Telecincoi no té cognoms importants ni contactes que li hagin servit. Simplement s'ha aprofitat del seu talent i ha cridat l'atenció dels presentadors més importants com Ana Rosa Quintana.

Antonio David Flores, preocupat pel diagnòstic

Antonio David Flores està vivint un moment dolç, però això no vol dir que no pateixi pel que passa al seu voltant. La seva amiga ha rebut un avís del metge: ha de ser més curosa i no involucrar-se en enrenous que no li corresponguin. «He començat en teràpia amb l'objectiu de tractar les meves emocions i saber gestionar aquestes situacions que em generen ansietat», explicava.

La parella de Riesco ha aconseguit que la seva filla la conegui, ara només li queda que els petits de la casa facin el mateix. Tant Lola com David encara no tenen contacte amb la periodista, però no trigaran gaire a adonar-se que és bona persona. L'únic que importa és que l'ex d'Olga Moreno està feliç i ha trobat la tranquil·litat que es mereix.