Muntatge amb fotos d'Alejandro Reyes i Ivonne.

Alejandro Reyes, en alerta en veure les preocupants imatges de la seva mare Ivonne

Alejandro Reyes, en xoc en veure la veneçolana completament trencada

Alejandro Reyes va ser testimoni d'una de les tardes més dures de la seva mare. El fill d'Ivonne Reyes va estar molt atent a Viva la vida, on van donar la benvinguda a la veneçolana com a convidada.

Però abans d'asseure's al costat dels seus companys, Alejandro va veure com es trencava en ple directe, sent incapaç de continuar amb la seva entrevista més sincera. Així, els espectadors van veure com Ivonne va mostrar el seu costat més sensible i vulnerable.

Alejandro Reyes es trenca davant l'última aparició de la seva mare

Alejandro Reyes sempre ha viscut a l'ombra de la seva mare. Ivonne s'ha centrat que el seu fill no sentís l'absència del seu pare. Encara que un jutge va reconèixer que el veritable pare d'Alejandro és Pepe Navarro, les últimes declaracions han fet efecte a la presentadora.

Es va mostrar d'allò més vulnerable al plató de Viva la vida. Lluny va quedar la seva actitud forta i decidida, i va concedir una entrevista molt personal i delicada.

Imatge d'Ivonne Reyes.
La mare d'Alejandro Reyes es va trencar en ple directe | Mediaset

Ivonne va reconèixer que necessita aparentar seguretat, però que encara hi ha situacions que no ha aconseguit superar. «El meu estimat germà ja se'n va anar fa sis anys i segueixo sense acceptar-ho, jo segueixo parlant amb ell», va confessar.

La model sempre s'ha mostrat feliç, principalment pel bé de la família i del seu fill Alejandro. No desitja que la vegin preocupada o angoixada per més que per dins estigui patint un infern.

Primer pla d'Alejandro Reyes, fill d'Ivonne Reyes
Alejandro Reyes, testimoni directe del patiment de la veneçolana | Europa Press

És en moments de solitud quan deixa sortir tota l'angoixa per poder tirar endavant. «Soc molt solitària, m'agrada estar sola, hi ha moments en què necessito treure les emocions i ho he de fer sola», explicava a Emma García.

Però si hi ha alguna cosa que, veritablement, li causa un patiment terrible és estar allunyada del seu fill. Alejandro i ella sempre han estat molt units, però ara ell ha marxat a estudiar fora de casa i la veneçolana porta molt malament la seva absència.

Alejandro Reyes i la preocupació després de veure la seva mare trencada

Alejandro Reyes està convençut que el seu futur es troba al món de la interpretació. El jove vol ser actor i per això ha decidit estudiar als Estats Units. Allà, el fill de la veneçolana s'ha matriculat a Art dramàtic i Business and Marketing per aconseguir fer realitat el seu somni.

Mentrestant, a Espanya la model pateix l'absència d'Alejandro. Una situació que ella reconeixia no estar portant-la gens bé i que li va provocar que es trenqués al plató de Viva la vida.

Pla general d'Alejandro Reyes i la seva mare, Ivonne Reyes
Alejandro Reyes i Ivonne sempre han estat junts | GTRES

«Estem molt units i parlem molt, però la síndrome del niu buit és molt dolenta», confessava entre llàgrimes. Emma, en veure-la desconsolada, va decidir aturar l'entrevista i donar-li uns minuts perquè es pogués calmar.

I és que Ivonne va criar Alejandro completament sola enmig de la batalla legal contra Pepe Navarro, que sempre va negar ser el seu pare. Ho va protegir contra tot i contra tots, però ara que ja té 22 anys, el jove vol aconseguir el seu objectiu, que és ser actor.

Ivonne Reyes fent un petó a la galta al seu fill, Alejandro
Alejandro Reyes ha marxat de casa per estudiar art dramàtic | Europa Press

Una decisió que la presentadora sabia que arribaria tard o d'hora, però que no ha evitat sentir-se trista igualment.

Un cop calmada, Ivonne va tornar al plató amb la resta dels seus companys com a col·laboradora convidada. Tot i això, la seva sensibilitat i vulnerabilitat van cridar molt l'atenció i van fer saltar totes les alarmes.