Primer pla d'Alejandro Reyes, fill d'Ivonne Reyes

Alejandro Reyes confessa finalment a Pepe Navarro qui és el seu pare real

Alejandro Reyes està fart que s'especuli amb el tema de la paternitat

Alejandro Reyes ha tornat a parlar sobre la identitat del seu pare legítim i ho ha fet a través de Sonia Gea, l'advocada d'Ivonne Reyes.

Durant tota la vida, aquest jove ha hagut de viure amb la incertesa de qui és el seu veritable progenitor. I encara que la justícia va adjudicar la seva paternitat al presentador Pepe Navarro, aquest és un tema que avui dia continua sense resoldre's.

Fotomuntatge d'Alejandro Reyes i Pepe Navarro
Segons la Justícia, Alejandro Reyes és fill de Pepe Navarro. | GTRES
 

El mes de novembre passat, el presumpte pare d'Alejandro Reyes va anar al plató de Sábado Deluxe per ensenyar les proves que demostrarien que l'exsupervivent no és fill seu.

El presentador d'Esta noche cruzamos el Mississippi va portar el resultat d'unes anàlisis d'ADN, que es van fer el 2017, i que demostrarien que el jove no és sang de la seva sang.

Després de la seva visita, Ivonne Reyes va adoptar un discret segon pla que, avui dia, el segueix mantenint. I mentre que la model continua guardant silenci, ha estat la seva pròpia advocada la que ha parlat públicament de la paternitat del seu fill, Alejandro Reyes.

Alejandro Reyes sap qui és el seu pare biològic

Alejandro Reyes sempre ha tingut el dubte de qui és el seu veritable pare, però la seva darrera intervenció davant els mitjans de comunicació de l'advocada de la família li ha aclarit tots els seus dubtes.

La lletrada ha trencat el seu silenci a El programa de Ana Rosa, on ha respost totes i cadascuna de les preguntes del seu presentador.

Sonia Gea ha volgut deixar clar que no hi ha cap prova que demostri que el jove no és fill de Pepe Navarro.

«No podem entendre per què se segueix donant voltes a l'assumpte si la sentència és ferma. No es pot tornar a jutjar per més que ho digui Pepe Navarro», ha assegurat l'advocada de la família.

Primer pla de Pepe Navarro
Pepe Navarro nega que ell sigui el pare d'Alejandro Reyes. | Europa Press
 

A més, considera que les darreres declaracions del presentador tenen una doble intenció. Aquesta professional creu que el pare legítim d'Alejandro Reyes està intentant que la veneçolana el demandi per trobar la manera de reobrir el cas.

D'altra banda, ha volgut negar que la seva clienta s'hagi sotmès a una segona prova de paternitat l'any 2017, tal com Navarro va confirmar durant la visita a Sábado Deluxe.

Sonia Gea ha deixat molt clar que «Ivonne no ha tingut cap mena de dubte» sobre qui és el pare d'Alejandro Reyes i, a més, ha assegurat que «hi ha una sentència que ho corrobora».

«L'única cosa certa que hi ha aquí és que Pepe Navarro és el pare d'Alejandro i la resta són conjectures i xerrameques».

La defensora d'Alejandro Reyes i de la seva mare no entén l'actitud que ha mostrat el presentador.

«Una persona que ha estat requerida quatre vegades per un jutjat, que no s'ha volgut fer la prova, amb el desgast que comporta i que ha entorpit el procediment... No s'entén per què ara sí».

Ivonne Reyes fent un petó a la galta al seu fill, Alejandro
L'advocada d'Alejandro Reyes i la seva mare insisteixen que hi ha una sentència ferma. | Europa Press

 

A més, ha volgut apuntar que si tres jutges més han corroborat la sentència és perquè hi va haver «relacions sexuals consentides i sense protecció que coincideixen amb la concepció i el posterior naixement del jove» entre aquests dos personatges televisius.

Per acabar, l'advocada ha assegurat que el silenci d'Ivonne Reyes és per un motiu de pes. I és que, segons Sonia Gea, la mare d'Alejandro Reyes aviat prendrà mesures legals contra el pare legítim.

«Estem estudiant el tema i serà ella qui prengui la decisió en el moment oportú».