Primer pla d'Alejandro Reyes

Alejandro Reyes, impactat amb el verdader motiu pel qual el portarà a judici

Alejandro Reyes està molt preocupat per la seva mare

La guerra entre Ivonne Reyes i Pepe Navarro sembla molt lluny d'acabar, i és innegable que a tots dos els comença a passar factura.

Sobretot la mare d'Alejandro Reyes, que ha vist com el comunicador acaba de ser absolt en la demanda per injúries i contra el dret a l'honor.

I és que la veneçolana assegurava sentir veritable por pel que pogués passar-li davant les amenaces rebudes per part de Navarro.

Primer pla de Pepe Navarro.
Pepe Navarro nega que sigui el pare d'Alejandro Reyes | GTRES

Tot arran d'unes acusacions que pronunciava el presentador, anomenant-la 'pocavergonya' i 'farsant', entre altres desqualificatius, que van ser el motiu de la denúncia.

«Em sento injuriada i cada vegada que aquest personatge torni a parlar de mi i a insultar-me, aquí estarem, tinc molta por», advertia.

Tot i això, sembla que el jutge del cas no ha vist prou proves que puguin inculpar el comunicador.

«El Fiscal ha demanat la meva absolució. Ara falta la sentència del jutge, que és qui té l'última paraula en aquests assumptes», anunciava Pepe força tranquil.

Alejandro i Ivonne Reyes en un photocall
Ivonne Reyes i el seu fill, Alejandro Reyes, segueixen fent front al comunicador | GTRES

Per ell, «denunciar-me perquè dic que el seu fill no és meu, quan tothom ho sap, no crec que sigui cap delicte».

Així, explicava que «hi ha una prova documental i científica que així ho demostra. Aleshores, si cada vegada que jo ho digui em denunciarà, és una forma d'instrumentalitzar la justícia i més en un jutjat com aquest que és greu. No sé si ve a jugar».

El presentador assegura estar més que «fart de les mentides de la farsant d'Ivonne Reyes». «Com que no l'anomenaven de les televisions, ara vol anar per la via del maltractament, que no sé on és el maltractament. Vint anys inventant-se, com sempre una cosa darrere l'altra», l'acusa.

Alejandro Reyes i la seva mare s'emporten un altre disgust als jutjats

«No sé per què feu cas a una senyora que ha mentit», sosté. «He estat deu anys callat i ella apareixent a la televisió contínuament insultant i desqualificant».

Ara, el presumpte pare d' Alejandro Reyes podrà respirar una mica més tranquil sabent que la justícia està al seu costat.

«Aquesta batalla el que evidencia és una situació força irregular, la instrumentació que fa aquesta senyora de la justícia per a benefici 'propi' no porta enlloc», carrega contra Ivonne.

Foto d'Alejandro Reyes
Alejandro Reyes està preocupat per la mare | ESPAÑA Diario

«És estúpid o ximple haver-la posat, ja que el que pretén és entorpir tot el que pugui la justícia», opina sobre aquesta última demanda.

A més, una vegada més li ha recomanat que sigui sincera i li expliqui per fi al seu fill qui és el seu veritable pare.

«Fa quatre anys que fa el mateix, insultant, desqualificant... És possible que prengui unes mesures legals molt dures», ha deixat clar.

Així, opina que la veneçolana «hauria de reflexionar, la gent del seu entorn li hauria de fer reflexionar perquè no va per bon camí».

Pepe Navarro somrient a càmera
Pepe Navarro planeja prendre mesures legals serioses | Europa Press

«El que podria fer és anar a explicar la veritat, perquè li pagarien, ja que és el que busca sempre que fa declaracions sobre mi. Així podria viure tranquil·la, refer una mica la ment, aconseguir la felicitat», li ha recomanat.

D'aquesta manera, animava Reyes a dir prou i confessar tota la veritat. «Dir-li al seu fill: 'És cert, ell no és el pare', mai no és tard per dir fins aquí», expressava el comunicador.

«Això ja és una obsessió, posar-me aquesta denúncia ha estat una decisió estúpida, que reconegui el seu error i deixi de fer mal», es lamentava.

A més, té clar que l'únic que busca Ivonne són els diners, però ell no es quedarà de braços plegats i contraatacarà amb força.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!