Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de la princesa Elionor

La princesa Elionor, relacionada amb l'ex de Tamara Falcó

La sorprenent relació que uneix la princesa Leonor amb l'ex de la marquesa de Griñón

La princesa Elionor torna a ser notícia. Us estareu imaginant que és perquè el cap de setmana passat el va passar a Madrid amb els seus pares i la seva germana, la Infanta Sofia. I és que va ser tota una gran sorpresa que l'hereva al tron tornés fa uns dies al nostre país, ja que cap mitjà no coneixia aquestes intencions de la jove.

Però no, aquest no és el tema pel qual està donant tant que parlar la princesa Elionor. Podríem dir que es tractaria d'un altre força polèmic. Com us quedeu si us diem que aquest assumpte té a veure amb l'exparella de la Tamara Falcó? Segurament a quadres.

Eens estem referint a Hugo Arévalo, que va mantenir un romanç exprés amb la marquesa de Griñón. Per descomptat, qui diria que la filla del rei Felip VI tindria contacte amb aquest empresari? Ningú, certament.

Primer pla d'Elionor
La princesa Elionor, al punt de mira per l'ex de Falcó | GTRES

Què és el que uneix la princesa Elionor amb Hugo Arévalo?

Si alguna cosa se sap del cert és que els noms de Tamara Falcó i Íñigo Onieva van acaparar una infinitat de titulars ja fa alguns mesos. Tot arran de la infidelitat del madrileny a la filla d'Isabel Preysler. Podem dir alt i clar que es va formar un escàndol dels grans.

Però és clar, en tota aquesta història va intervenir una tercera persona: Hugo Arévalo. I és que després que la influencer se separés del seu promès, va iniciar un festeig amb l'amic d'Onieva. Evidentment, això va provocar que tota aquesta situació es compliqués encara més.

No obstant això, el romanç entre ells amb prou feines va durar i Falcó va acabar tornant amb la seva mitja taronja. Va ser en aquell moment quan Hugo Arévalo va passar d'estar al focus mediàtic a ser un complet desconegut. O, com a mínim, fins ara.

I és que la princesa Elionor ha provocat que novament es parli del madrileny com uns mesos enrere. La raó? Doncs que la jove col·labora en un projecte prometedor d'Arévalo.

Tal com ha publicat en exclusiva la revista Look, l'empresari és cofundador de The Power MBA, una escola de negocis que té com a objectiu ensenyar les generacions més joves a triomfar a l'era multimèdia. Aquesta famosa acadèmia va ser presentada com a proposta davant de la Casa Reial Espanyola, que, per la seva banda, la van veure amb bons ulls.

Aquí és on entra la princesa Elionor. Segons ha informat aquest mitjà, la neta del rei emèrit seria la candidata ideal per representar aquest programa de capacitació. Per mitjà d'aquesta unió, els pares de la princesa Elionor estrenaran el projecte Cód¡Go!.

Look assegura que aquest es tracta d'«una sèrie de formacions bàsiques i avançades i xerrades inspiradores amb l'objectiu que els més petits de cada casa puguin veure la tecnologia com una cosa atractiva i accessible».

La veritat és que no ens estranya que la princesa Elionor hagi estat escollida per exercir el lloc esmentat. I és que la majoria de vegades, a la filla de la reina Letícia li encarreguen tasques relacionades amb el futur d'aquells més joves. De manera que, en aquest cas, serà ella qui, amb Arévalo, impulsi aquestes generacions per mitjà de la tecnologia.

Imatge d'Hugo Arévalo
L'empresari és el nou aliat de la princesa Elionor | Europa Press

La princesa Elionor, implicada en una nova iniciativa

Però això no s'acaba aquí. També ha sortit a la llum que la Família Reial Espanyola estrenarà la Copa Cód¡Go!. De què es tracta? Et revelem tots els detalls!

Es tractaria d'un torneig on participarien joves amb certs coneixements de programació que tinguin com a propòsit convertir-se en grans programadors del nostre país. Al final, els tres millors concursants de cada categoria «optaran a diferents premis com una beca per al Summer Camp de Leagues of Code».

De fet, els premis seran lliurats per la princesa Elionor i el mateix Hugo Arévalo.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!