Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de la infanta Cristina seriosa.

Pilar Eyre dona una exclusiva sobre el sou de la infanta Cristina

Pilar Eyre ha revelat els plans de la Infanta Cristina

Pilar Eyre ha parlat sobre el nou tema més important que incumbeix a la casa reial en aquests moments i que té a veure amb la infanta Cristina.

Després de la separació amb Iñaki Urdangarín i el seu romanç amb Ainhoa Armentia... La casa reial ha hagut de prendre decisions sobre això. Decisions que passen pel sou de la Infanta Cristina i que ara ha revelat Pilar Eyre en exclusiva per a Lecturas.

Pilar Eyre revela el sou de la Infanta Cristina i el que sap sobre l'acord de confidencialitat

Durant aquestes setmanes s'ha conegut que Iñaki Urdangarín rebrà uns diners de la infanta Cristina a canvi del seu silenci. És a dir, l'exjugador d'handbol no podrà explicar res del que sap sobre la família o la casa reial.

Però encara hi ha molts dubtes sobre això. D'on sortiran aquests diners? Quina serà la quantitat? Serà un pagament únic o tindrà un sou vitalici a canvi del silenci?

Moltes incògnites de què Pilar Eyre ha parlat per a la revista del cor amb les fonts i les dades que ella manejava sobre aquesta complicada situació actualment.

Imatge de Pilar Eyre, experta en Casa Reial
Pilar Eyre ha revelat que amb el que la Infanta Cristina té pensat pagar-li al seu exmarit, ell podrà viure sense treballar la resta de la vida | EUROPA PRESS

Pilar Eyre comença explicant que gràcies a aquest acord, el pare dels fills de la Infanta Cristina podrà viure bé. I aclareix, de manera acomodada la resta de la seva vida sense necessitat de tornar a treballar.

A canvi, una de les clàusules del dit acord li prohibeix parlar per sempre de qualsevol tema que tingui a veure amb Zarzuela o amb la família reial. No ho podrà fer ni amb la seva parella actual. Si Iñaki accepta això a canvi dels diners pactats, s'haurà d'oblidar de tot el que fa referència a la cort reial espanyola.

Segons Pilar Eyre, aquest acord de la Infanta Cristina, igual que el de divorci, es podrà signar previsiblement a l'abril i es farà a Suïssa. Atès que és el país on ella tributa des que va abandonar Espanya.

Per comprendre millor aquest acord i el que la Infanta Cristina podria pagar al seu exmarit, Pilar Eyre ha revelat tot el que cobra a l'any. 400 000 euros anuals, però no són diners públics, sinó que els cobra per la seva feina a la Fundació Aga Khan.

Així, tenint aquests diners exposats sobre la taula, Pilar Eyre reconeix que «Iñaki sortirà, o bé amb una quantitat forta de diners d'una vegada, o amb una alta pensió compensatòria». Un dubte que la periodista especialitzada a casa reial encara no pot aclarir.

La Infanta Cristina es fa càrrec d'altres despeses del seu exmarit segons revela Pilar Eyre

Tot i això, no és la primera vegada que la Infanta Cristina li donarà diners. Doncs segons Pilar Eyre, durant tot aquest temps, la filla de Sofia paga cada mes un sou a Iñaki. «Pels fills també passa al seu marit 6000 euros».

Primer pla de la infanta Cristina
La infanta Cristina és conscient que Pilar Eyre ha tret molts dels seus secrets a la llum | Europa Press

Però a banda, segons la periodista, és la Infanta Cristina la que es fa càrrec de qualsevol imprevist i de totes les despeses dels fills. Però això no és tot, sinó que, fins ara, també li ha estat pagant «els viatges a Suïssa o Barcelona, que també paga ella».

Tot això ho farà pel silenci d'Iñaki? Doncs sembla que segons Pilar Eyre, encara que de moment no hi ha res confirmat. Doncs caldrà esperar fins que se'n vagin coneixent més detalls.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!