Muntatge fotogràfic d'Àlex Casademunt i David Bustamante

David Bustamante confirma 2 anys després el que molts pensaven d'Àlex Casademunt

David Bustamante ha recordat Àlex

David Bustamante és conscient que el proper 2 de març es compliran dos anys de la mort d'Àlex Casademunt. Aquest va morir de manera inesperada en un accident de trànsit, deixant destrossada tota la seva família, amics i fans. I amb motiu d'aquesta data, el càntabre ha tingut unes paraules per a ell.

David ha volgut, juntament amb altres companys, recordar-lo i ho ha fet confirmant el que tothom sabia. Sí, com n'era d'especial i també el que el troba a faltar. Tot seguit, t'expliquem amb detall tot el que ha dit.

David Bustamante se sincera sobre Àlex Casademunt

La parella de Yana Olina mantenia una relació molt especial amb Àlex, encara que van existir rumors que indicaven el seu distanciament. Es van convertir en amics inseparables a 'Operación Triunfo' i des de llavors van estar molt units. Per això es va trencar en conèixer la mort del català.

Ara, gairebé dos anys després que Casademunt morís, David ha participat en un petit homenatge que se li ha fet al programa 'Plan de tarde' de TVE. En concret, s'ha volgut fer un vídeo emotiu sobre Àlex recordant-lo. I tot per regalar-li-ho a la mare del difunt, Rosa González.

Bustamante ha vist que l'esmentada dona afirmava que «estic aquí, aguantant. Han estat dos anys molt durs i ho continuen sent. Soc una persona a qui li agrada molt la vida i cal viure, tinc dos fills meravellosos i unes netes precioses».

Muntatge d'Álex Casademunt amb la seva mare, Rosa González
David Bustamante ha vist com Rosa explicava com està afrontant la pèrdua del seu fill. | CatalunyaDiari

 

El cantant càntabre ha comprovat com Rosa s'emocionava en recordar-lo i més quan ha vist el vídeo que li han regalat. Un en què David ha exposat i ha confirmat que Àlex era molt important per a ell. I és que ha dit: «Ell era la persona més brillant i més aclaparadora que he conegut a la meva vida».

«A vegades, m'agradaria trucar-li i dir-li que vingués a casa. Des de dalt ens estarà mirant i ens estarà cuidant a tots. T'estimo molt, Rosa, i t'estimo molt, Àlex».

Àlex Casademunt i David Bustamante cantant en un escenari
David Bustamante ha deixat clar com d'especial Àlex per a ell. | GTRES
 

Els seus companys donen suport a David Bustamante

L'exmarit de Paula Echevarría ha estat testimoni que les seves paraules sobre Casademunt han estat recollides per altres companys d''Operación Triunfo'. Així, al mateix vídeo, per exemple, ha aparegut Geno afirmant que «ell era el sol que surt cada dia al matí».

«Si fos aquí, me'l menjaria a petons i abraçades, no el deixaria anar. A la seva mare li desitjo que pugui viure i gaudir del regal que ell t'ha deixat a la Terra».

El càntabre ha comprovat que a aquest sentit homenatge també s'ha volgut sumar Javián. Aquest ha exposat: «Era una persona amb una capacitat de donar i de rebre amor enorme».

David igualment ha vist Vero exposar: «Era una energia poderosa. Gràcies a ell vaig conèixer què significa l'amor incondicional. A Rosa li envio una abraçada enorme. Per mi ha estat un regal poder compartir aquesta vida amb ell».

Foto d'Àlex Casademunt, Geno Machado i Javián d''OT1'.
David Bustamante ha vist que altres amics d''OT' també han recordat Casademunt. | Instagram
 

Bustamante, per la seva banda, ha sentit com Manu Tenorio manifestava que «ell et cantava i et tocava la guitarra o el piano, i fins i tot componia. Si fos aquí, l'esbroncaria perquè ens ha deixat un buit».

Gisela tampoc ha volgut faltar i ha dit que «es nota que Àlex no hi és, però hi és. Està en el meu pensament, al meu cor. Continuem sent una pinya».

Davant de totes aquestes paraules dels seus companys, la mare del català no ha pogut evitar les llàgrimes.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!