Fotomuntatge d'Andrea Janeiro i el seu pare Jesulín.

Andrea Janeiro descobreix els plans del seu pare gràcies a Belén Esteban

Belén Esteban ha deixat clara la seva postura davant de Jesulín

L'eterna guerra entre Belén Esteban i Jesulín s'ha revifat amb més força que mai, i més després que acusessin la de Paracuellos d'influir en el seu ex.

Segons Alicia Senovilla, ara és el torn del torero d'imposar-se i explicar la seva veritat perquè «sempre hi ha hagut gent que ha parlat més alt que ell».

«Jesulín d'Ubrique té moltes coses per explicar. La seva veu ha callat perquè hi ha hagut algú que parlava més alt que ell», insinuava la presentadora referint-se a 'La princesa del pueblo'.

La mare d'Andrea Janeiro deixava molt clar que ella també desitjava veure la docusèrie de Jesulín.

Foto d'Andrea Janeiro i Belén Estebal pel carrer
Andrea Janeiro prefereix mantenir-se en un segon pla. | GTRES
 

«Diu que està desitjant veure la sèrie que farà Jesús Janeiro, jo ho estic desitjant, però jo no he tapat la boca a ningú mai», assenyalava sobre això.

«Jo mai li he prohibit a ell que parlés», assegurava la col·laboradora. Mentre que, a més, també aprofitava per llançar un nou dard enverinat al pare de la seva filla.

«Preguntem-nos per què no ha parlat...», al·legava. «No en teniu ni idea... Quan passin les coses, ja us n'adonareu, molta gent s'haurà de mossegar la llengua».

Belén sempre ha defensat que Jesulín mai no ha estat prou present a la vida d'Andreíta, i són nombrosos els retrets que li ha llançat des d'un plató de televisió.

Imatge de Belén Esteban i Jesulín a 'Sálvame'
Andrea Janeiro sap que la seva mare torna a ser la protagonista de 'Sálvame'. | Mediaset
 

Tot i això, la col·laboradora es veia obligada a deixar de parlar del tema a petició de la seva filla, que no volia més polèmiques.

Però, què és el que tant ha de témer el marit de María José Campanario? Els mateixos companys d'Esteban asseguren haver-se posicionat al seu costat i haver-se cregut la seva versió. «Em va enganyar professionalment Jesulín de Ubrique. Va baixar de casa plorant», apuntava María Patiño força molesta.

Andrea Janeiro, novament atrapada enmig del drama familiar

«Em vaig creure les seves llàgrimes, i amb el pas dels anys, les úniques llàgrimes de veritat que jo he cregut han estat les de Belén», afegia.

Més d'una vegada, la mare d'Andrea Janeiro s'ha lamentat per haver d'estar callada i no poder dir tot el que li agradaria sobre el seu ex. «Arriba un moment en què calles calles i, quan et parlen malament, ja esclates. I quan esclates ets la mateixa dolenta de fa 20 anys», explotava fa un temps.

Foto d'una història de Belén Esteban i Andrea Janeiro
Story de Belén Esteban amb la seva filla Andrea Janeiro des del seu compte d'Instagram de Belén. | Instagram @belenestebanmenendez

 

«És que no teniu ni idea del que passa, però no entraré en el tema perquè és una cosa de la qual no parlaré. Però ell sap què va passar», insistia assenyalant el torero. «Jesulín només ha regalat a la meva filla en 22 anys una nina embarassada», li retreia exposant la trista realitat.

Encara que el que més ha pogut fer mal a la de Paracuellos és que el torero sempre tingui preferència pels seus altres fills abans que per la seva primogènita.

Imatge d'Andrea Janeiro amb el seu nou canvi de look
Andrea Janeiro té una nova vida als Estats Units. | CatalunyaDiari
 

De fet, li retreia que a Julia Janeiro li hagués «pagat els pits», mentre que a Andrea ni la carrera. «Per al seu pare és com que, si jo tinc tres dits, quin em tallo? Et dic que ell se'l talla», l'acusava la seva ex.

Un tema que a 'La princesa del pueblo' segueix afectant-la molt, ja que ella s'ha fet càrrec durant aquests anys de tot allò que té a veure amb la seva filla. Tot i això, tampoc dubtava a donar la cara per Julia Janeiro quan ha fet falta, ja que considera que ella no té la culpa de res.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!