Primer pla de Froilà amb una gorra negra

Froilà pren una decisió a Abu Dhabi que deixa tothom sense paraules

Froilà descol·loca els seus amb la seva última mesura

Froilà sap que s'ha parlat molt d'ell des que la infanta Elena l'hauria gairebé obligat a marxar d'Espanya. I tot després dels últims escàndols que va protagonitzar el net del rei emèrit.

La veritat és que Froilà se'n va anar a viure fora d'Espanya, a Abu Dhabi, lloc on resideix el seu avi des de fa tres anys ion sembla que passarà molt de temps més per a satisfacció del rei Felip VIFroilà hi ha viatjat amb l'objectiu d'emprendre una nova vida. Té clar que viure-hi pot servir de molt. Sobretot, per millorar la seva imatge pública després de tot allò que s'ha parlat del jove en els darrers temps.

Froilà no està vivint amb el seu avi

L'última vegada que Froilà es va veure assenyalat pel focus mediàtic va ser arran d'aquella baralla en què es va veure involucrat a la sortida d'una discoteca de Madrid. La infanta Elena tenia clar que havia de fer les maletes: dit i fet.

Tot i que en un primer moment es va publicar que Froilà viuria amb l'emèrit, res més lluny de la realitat. Ara ha pensat que el millor és viure en un hotel. Ha estat Semana la que ha revelat aquesta notícia sobre Froilà i que deixa clar que prefereix estar vivint en solitari, malgrat que resideixi a la mateixa ciutat que el seu avi.

Fotomuntatge del rei emèrit Joan Carles I i el seu net Froilà de Marichalar.
El rei emèrit Joan Carles i Froilà no compartiran residència. | CatalunyaDiari

Recordem que Froilà va deixar Espanya amb una oferta de treball en una petroliera, per la qual cosa s'embutxacarà una quantitat important de diners durant la seva estada indefinida a Abu Dhabi.

El fill de la infanta Elena viu en un hotel luxós

Hem de dir que, sobre la seva estada allà i la residència de Froilà, també es va parlar que viuria en un petit apartament, però la realitat és una altra. Si més no, fins ara Froilà està dormint en un hotel d'alta categoria, però la veritat és que la seva prioritat és trobar per fi un habitatge més estable. Una llar on sentir-se còmode i on pugui rebre les visites dels seus millors amics.

Fa més de dues setmanes que Froilà és a l'emirat i, per ara, sembla que aquesta adaptació al lloc de residència del rei emèrit no està sent senzilla.

Imatge de Froilà de Marichalar fumant pel carrer
Froilà ha decidit anar-se'n a viure sol. | GTRES

A Froilà li costa adaptar-se a la seva nova vida

«Li està costant fer amics i relacionar-se», revela una font propera a Froilà a la revista Semana. El cas és que al jove se'l va veure acudir a l'Abu Dhabi Pàdel Màster 2023. Va estar conversant amb dos amics de Juan Lebrón, un dels jugadors de pàdel que va competir durant aquest Màster. També el vam veure xerrar distesament amb Andrea Duro, que és la parella d'Ale Galán, un altre dels jugadors de pàdel que van participar en aquesta competició.

Froilà durant un campionat de pàdel a Abu Dhabi
Froilà va anar a veure un campionat de pàdel. | Mediaset

Froilà sap que no seran fàcils aquests primers compassos allà, però hi ha molta gent espanyola. Segons expliquen a la revista, «és fàcil que Froilà se senti a gust i no trobi tant a faltar Espanya». I és que allà «la gent és familiar», segons indiquen a la publicació rosa.

A més, Froilà sap que, en cas que necessiti estirar els contactes del seu avi, aquest hi serà per donar-li un cop de mà. Això sí, el que ha preferit és no viure amb ell, una cosa del que es va rumorejar, però que s'ha quedat en 'foc d'encenalls', tal com s'ha demostrat.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!