Shakira

Shakira confirma una notícia sobre la seva mare que ningú esperava

Shakira deixa tots molt sorpresos amb les seves noves declaracions

Shakira ha deixat tothom sense paraules en confirmar una inesperada notícia sobre la seva mare. I és que després de tot l'enrenou que s'ha muntat arran de la seva separació de Gerard Piqué, la cantant només vol que «ho pugui veure».

Fa uns dies, la de Barranquilla va tornar a revolucionar la indústria musical internacional amb l'estrena de TQG, la seva nova col·laboració amb l'artista Karol G.

Shakira i Karol G en el videoclip de TQG
Shakira torna a destrossar la imatge del seu ex. | YOUTUBE

Seguint els passos de la Sessió número 53de Bizarrap, aquestes dues cantants colombianes han volgut venjar-se novament de les seves exparelles amb aquesta cançó plena d'indirectes cap a ells i les seves parelles sentimentals actuals.

Ara, i després de tot l'enrenou que s'ha muntat al voltant d'aquest single, Shakira s'ha tornat a convertir en notícia, però té poc o res a veure amb la repercussió mediàtica que ha tingut TQG. I és que la colombiana ha decidit no amagar-se més i, per fi, ha donat la seva primera i esperada entrevista a la televisió.

Shakira ha escollit el programa de la televisió mexicana, 'En Punto', per parlar alt i clar sobre totes les polèmiques que s'han generat al seu voltant després de la ruptura amb l'exjugador del Barça.

«He aconseguit sentir que jo soc suficient, cosa que vaig pensar que no podia passar mai», li ha confessat la cantant al periodista Enrique Acevedo, durant la seva esperada xerrada.

Però, sens dubte, una de les declaracions que han cridat més l'atenció d'aquesta intervenció, han estat les relacionades amb la mare de Shakira. I és que l'artista no ha tingut problemes a revelar una notícia inesperada sobre aquest pilar fonamental de la seva vida.

Shakira fa una confessió inesperada sobre la seva mare

Shakira no ha deixat indiferent ningú amb totes i cadascuna de les declaracions que ha fet a la seva primera entrevista després de la seva separació amb el català.

Durant gairebé mitja hora, l'artista ha repassat amb el periodista Enrique Acevedo com és la seva vida actual, la repercussió que han tingut els últims èxits musicals o el paper que juguen els seus fills i la seva família, entre altres coses.

Imatge de Shakira en una entrevista
Shakira es deixa conèixer emocionalment durant la seva última entrevista. | N+

Com s'esperava, Shakira s'ha mostrat en tot moment molt forta i totalment renovada després del cop dur que ha rebut. Per això, no ha dubtat a confessar com la seva música l'ha ajudat en aquests moments tan complicats.

Segons ha confessat la cantant, «cal passar aquest tipus de moments per treure força emocional». «Va ser un moment d'honestedat brutal», ha assegurat en aquesta entrevista.

A més, Shakira no ha tingut cap problema a compartir amb tota l'audiència un dels trucs que l'han ajudat a suportar aquesta dura etapa de la seva vida.

Tal com ha assegurat, sempre intenta «utilitzar les cançons com una cura», ja que considera que «és millor que anar al psicòleg».

En aquest moment, Shakira ha fet una inesperada confessió sobre la seva mare. I és que, sens dubte, aquesta dona és un dels pilars fonamentals de la seva vida.

Per això, per a la colombiana és molt important que la seva progenitora «pugui veure» tot allò que ha aconseguit amb el seu esforç. «Poder formar part de la banda sonora de la vida de moltes persones, és fantàstic», ha puntualitzat tot seguit.

Shakira també dedica unes paraules al seu ex

A més, Shakira no ha tingut cap problema a pronunciar-se sobre la seva ruptura amb Gerard Piqué i sobre el dolor que va sentir quan es va assabentar de la infidelitat de l'esportista amb Clara Chía.

I és que la cantant ha assegurat que «quan una dona ha d'enfrontar-se a la vida», surt més «enfortida». A més, ha deixat clar que amb tota aquesta situació ha après a «conèixer les seves pròpies debilitats» i a «expressar aquest dolor».

Gerard Piqué i Shakira
Shakira parla de la seva dolorosa separació. | EUROPA PRESS

Finalment, Shakira ha fet una important reflexió sobre la separació amb pare dels seus fills: «Hi ha coses a la vida que no surten com un vol».

«Hi ha somnis que es trenquen i cal recollir els trossets del terra i tornar-te a reconstruir. I ser un exemple per als meus fills, que es pot, es pot sobreviure als sotracs de la vida», ha sentenciat l'artista.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!