Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge d'Alejandro Reyes i Pepe Navarro

Alejandro Reyes envia un últim missatge al seu pare Pepe Navarro

Alejandro Reyes ha deixat seriosament en evidència a Pepe Navarro

Alejandro Reyes ha estat durant anys enmig de la 'guerra' que tenen els seus pares, Ivonne Reyes i Pepe Navarro. Sempre s'ha mantingut al marge i mai ha volgut entrar al perquè el seu progenitor nega ser el seu pare. Però les coses s'han endurit les últimes setmanes i ell ha decidit fer un pas endavant.

En concret, el jove ha concedit una entrevista a la revista 'Lecturas' on, de manera definitiva, parla de la situació. Entrevista en què es refereix a Navarro en termes molt durs i en què reconeix que se sotmetrà a una nova prova d'ADN. Això sí, no en una clínica privada triada pel cordovès sinó al Centre de Toxicologia.

I ara, per si no n'hi hagués prou, ha decidit deixar encara més en evidència el periodista enviant-li un 'missatge'. Ho ha fet explicant com ho va tractar fa anys.

Alejandro Reyes relata el primer contacte amb Pepe Navarro

Alejandro Reyes està fart que el seu pare desqualifiqui la seva mare públicament. I també que ella fins i tot arribi a sentir por de la situació. Per aquest motiu, ha decidit 'treure la cara' per la veneçolana i 'desemmascarar' el presentador.

La manera que ha trobat de fer-ho ha estat relatant a 'Lecturas' com ho va tractar Pepe Navarro quan va saber que era el seu progenitor. Així, ha explicat que quan tenia 14 anys li va preguntar a la progenitora qui era el seu pare. I la resposta va ser: «Aquí tens el telèfon, truca'l».

En aquest moment, Alejandro es va sentir tan feliç que ha reconegut que «no va passar més d'un dia fins que no li vaig escriure. Volia saber on era, volia parlar amb ell, volia un pare. La meva mare mai no em va parlar malament».

Exactament, les paraules que li va enviar van ser aquestes: «Hola, soc el teu fill Alejandro. Vull, si us plau, quedar amb tu. Recull-me, em ve de gust molt veure't».

Primer pla d'Alejandro Reyes, fill d'Ivonne Reyes
Alejandro Reyes ha explicat com es va posar en contacte amb Pepe Navarro per primer cop | Europa Press

El jove ha reconegut que va pensar que el cordovès no trigaria a comunicar-s'hi i iniciar una relació normal entre pare i fill. Però res més lluny de la realitat. Segons ha exposat: «Va trigar a contestar».

«El que més em va fer mal va ser l'espera, no entenia què havia fet malament jo. Si ets el meu pare, per què no contestes? Jo mirava el xat i estava en línia tota l'estona. Li vaig escriure com a tres missatges més, però no contestava», relata.

En aquest punt, Alejandro Reyes ha explicat que, al final, li va respondre «dos o tres mesos després i em vaig posar molt content. Em va dir: 'Hola, Alejandro, com estàs? Sí, ens veurem. Parlaré amb la teva mare per organitzar la reunió. Et recullo a l'escola i ens veiem'».

Alejandro Reyes explica el menyspreu de Pepe Navarro

L'exconcursant de 'Supervivientes' va creure que la resposta que va obtenir del presentador indicava que, per fi, tindria un pare com els seus amics. Però, no va ser així. I és que en aquest punt ha relatat que Navarro li va fer una mala passada sent ell només un adolescent.

Muntatge Pepe Navarro i Alejandro Reyes
Pepe Navarro va acabar contestant Alejandro després de diversos mesos | Catalunya Diari

Ha relatat que «va arribar el dia de veure'ns i jo hi era, esperant amb el meu cabell de 'cani'. Estava content, emocionat. Pensava que, potser, em portava al futbol».

A això hi ha afegit: «Vaig esperar hores, tota la tarda. Crec que li vaig preguntar per missatge: 'Vindràs?'. No em va respondre ni em va recollir mai».

Pepe Navarro somrient a càmera
Segons Alejandro, el seu pare el va mentir i menysprear | Europa Press

D'aquesta manera, Alejandro Reyes ha deixat clar que ja no està disposat a quedar-se callat. I per això no dubtarà a explicar com és realment Pepe Navarro. Per aquest motiu, ha vingut a exposar que ja es va reflectir la seva manera d'actuar quan no va tenir objeccions a humiliar un jove de només 14 anys.