Fotomuntatge d'Alejandro Reyes i Pepe Navarro

Alejandro Reyes i el 'zasca' que Pepe Navarro menys esperava

Alejandro Reyes segueix sense entendre per què Pepe no compleix la sentència judicial

Alejandro Reyes torna a estar a l'ull de l'actualitat i no precisament per la seva feina. El fill d'Ivonne Reyes ha aconseguit un dels seus somnis professionals, que és ser actor. Així, ha debutat sobre els escenaris amb magnificència amb l'espectacle 'Yerma'.

Anteriorment, Alejandro va demostrar que no li queien els anells per treballar al camp, de jornaler. Abans d'això, però, ho va intentar a la tele, participant a 'Supervivientes', però allà el seu pas pel programa va ser força discret.

Sigui com sigui, Alejandro Reyes sempre continua intentant fer-se un nom més enllà de ser fill d'Ivonne i de Pepe Navarro. Tot i això, costa treure's aquesta etiqueta quan el teu pare és un famós presentador de televisió que a més, ha estat molt polèmic.

Muntatge fotogràfic d'Ivonne Reyes i el seu fill.
Alejandro Reyes té a la seva mare el seu referent matern i patern | GTRES

La batalla d'Alejandro i de la seva mare perquè Pepe acabés sent oficialment el seu pare va donar els seus fruits. Tot i que un jutge va acabar confirmant-ho, Pepe sempre es va negar a fer-se les proves de paternitat.

No obstant això, sembla que hi estaria disposat, ja que continua assegurant que ell no és el pare d'Alejandro Reyes. Però ara, que ja hi ha sentència ferma, és tard i Ivonne respira tranquil·la després de la victòria judicial.

Tot i això, tant a ella com a Alejandro els queda l'espina clavada que Pepe no baixi del ruc i acabi reconeixent el seu fill com un més.

La foto d'Alejandro Reyes que Pepe no oblidarà

Alejandro Reyes viu amb certa amargor el Dia del Pare, ja que el seu mai ha volgut tenir tracte amb ell, de manera que no és un dia feliç per al noi. Ivonne ho sap i en un emotiu alhora que contundent missatge, ha volgut llançar un missatge al món. I de pas, també al seu ex, Pepe Navarro.

«Pare, paraula sagrada, que comporta responsabilitat, veritat, valentia, amor, educació», es pot llegir a la seva publicació d'Instagram. «Nits de son, ocupant-se de la salut dels fills, de la seva mirada, de llargues converses...».

Segons Reyes, «Pare és aquella persona que no es dedica a fer mal a cap dels seus fills a consciència». També considera que és «aquella persona que respecta les dones que els ha donat la vida, a les quals els ha donat fills, a les que han estat al seu costat».

Finalment, també fa una defensa de la figura del pare amb relació a «aquell que mai aixecaria ni la mà ni la veu, mai ningú, ni els seus fills, ni les mares, ni les dones».

Alejandro Reyes ha vist com la seva mare també agraeix les felicitacions que li han enviat pel Dia del Pare. Ella es mostra «feliç i orgullosa d'exercir els dos rols amb un ésser tan meravellós com el meu fill». Així mateix, hi ha al 'post' un record per a l'avi matern d'Alejandro.

Alejandro Reyes i les proves sobre la seva paternitat

Pepe Navarro ha estat molts anys en silenci sobre aquest tema, però va decidir parlar no fa gaire. Durant diverses setmanes va acaparar les portades i programes d'actualitat assegurant que ell no és el pare d'Alejandro i que té proves per afirmar-ho.

Tot i les entrevistes i hores de televisió que li va dedicar Telecinco, aquestes proves de moment no han vist la llum. Ivonne sí que va respondre i va aprofitar l'embranzida televisiva, però Alejandro Reyes ha preferit mantenir-se al marge de les polèmiques i seguir la seva trajectòria artística.

El jove ha explicat que ho ha passat malament des que tenia 10 anys i que ha necessitat Pepe en diversos moments de la seva vida, però que no l'ha tingut. I és que els dubtes sobre si Pepe era o no el seu progenitor el van assaltar durant molt de temps.

Tot i això, ha arribat a reconèixer que «va tenir cinc oportunitats per sotmetre's a les proves d'ADN. Arriba un moment en què si no et presentes, és el teu fill». Així ho va dir un jutge i així és, per ara, amb caràcter general.