Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Rocío Flores.

Rocío Flores ja no és com la recordes: el canvi de look complet

La influencer ha renovat totalment la seva imatge per a veure's més atractiva

Rocío Flores fa setmanes que és notícia per la suposada ruptura amb Manuel Bedmar. De moment, cap dels dos s'ha volgut manifestar sobre el tema i prefereixen mantenir el silenci.

Avui, però, ho és per un altre motiu. Exactament perquè s'ha fet un canvi d'imatge per a sentir-se més guapa. I la veritat és que aquesta renovació no ha passat desapercebuda a ningú.

Rocío Flores millora la seva imatge

La jove, que treballa de col·laboradora a 'El programa de Ana Rosa', ens ha sorprès dient que ha decidit fer-se un canvi de look. Decisió que ha portat a la pràctica, com ha mostrat en un vídeo que ha compartit al seu compte d'Instagram.

A les imatges que ha publicat es veu com ha renovat el color de cabell. Així, ara ha optat per lluir un ros platí amb metxes. Aquestes apareixen més marcades a la zona davantera, tal com marca la tendència del moment.

Muntatge amb la story de Rocío Flores ensenyat el nou look
Ara, Rocío Flores és rossa platí | Catalunya Diari

De la mateixa manera, ha aprofitat l'ocasió per a tallar-se una mica els cabells i fins i tot per a maquillar-se. I ha obtingut un resultat amb què ha quedat encantada, tal com ha exposat en un vídeo a Instagram.

Fotomuntatge del procés de canvi de look de Ro Flores
Rocío ha compartit el procés de canvi de look amb els seus seguidors | Catalunya Diari

Aquest vídeo l'ha acompanyat del missatge següent: «Estic en un punt de la meva vida en què em venia de gust canvi i alegria. Matteo Milano Hair i el seu equip mai fallen (fa anys que em tracta el color dels cabells). M'ha encantat aquesta experiència amb vosaltres i, per descomptat, la Irene Hidalgo m'ha maquillat de luxe».

D'aquesta manera, ha revelat el nom dels professionals en qui ha confiat, i ha explicat perquè ha decidit fer-se el canvi de look. Diu que està en una nova etapa vital, potser marcada per la seva suposada ruptura, la nova relació o la feina a 'Ya son las ocho', programa on ha començat a treballar recentment.

Els seguidors de Rocío Flores reaccionen al canvi de look

La filla gran d'Antonio David Flores ja no té res a veure amb la noia que vam conèixer quan va anar al plató de 'Supervivientes' per a abraçar la seva tieta, Gloria Camila Ortega. I és que, des de llavors, alhora que anava tenint més presència als mitjans de comunicació, s'ha anat renovant físicament.

A més d'haver perdut pes, Rocío s'ha fet diferents retocs estètics, com un augment de pit, s'ha posat bòtox al front i s'ha arreglat el nas. Així mateix, s'ha farcit els llavis, s'ha fet un tractament per a millorar la silueta i s'ha corregit la dentadura.

Imatge de Gloria Camila i Rocío Flores anys enrere
Rocío Flores ha canviat molt des que es va fer famosa | GTRES

I ara, el canvi de color de cabell que s'acaba de fer no ha passat desapercebut als seus seguidors d'Instagram. La majoria estan encantats amb el nou look de la influencer. Per això li han deixat missatges com aquest: «Més guapa, impossible».

En aquesta mateixa línia, altre diuen: «Estàs molt guapa, et dona molta llum a la cara», «Preciosa, com sempre». o «Estàs tremenda amb els cabells rossos. M'encanta com et queda».

Això sí, el canvi de look de Rocío no ha agradat a tothom. Bona mostra d'això és que també li han deixat comentaris com: «Ets creguda, vanitosa i arrogant» o «Ho sento, però morena m'agradaves més».

Diguin el que diguin, ella està encantada, i així ho ha manifestat amb una frase amb què ha acompanyat el vídeo: «M'he enamorat».