Foto d'Aless Lequio, fill d'Ana Obregón, en un photocall.

Aless Lequio va confessar una cosa abans de morir que ara pren molt de sentit

Aless Lequio es va sincerar amb un dels seus grans amics

Aless Lequio va morir fa uns anys, però el seu record encara segueix molt present als platós de televisió. Ha aconseguit una cosa molt curiosa: que tothom en parli i guardi un record meravellós de la seva existència. Era un jove empresari que es va dedicar a treballar i en cap moment no es va aprofitar de la fama dels seus pares.

Aless Lequio s'ha convertit en protagonista indirecte d'una notícia força polèmica: la nova maternitat d'Ana Obregón. El locutor Jiménez Losantos va plantejar la possibilitat que Anita, la nova filla d'Obregón, fos filla d'Aless. Aquest supòsit ha cobrat pes, però en cap moment ningú no ha confirmat ni demostrat res, tot són rumors.

Aless ha cridat l'atenció de tothom de manera pòstuma perquè la periodista María Patiñoha revelat un secret molt cridaner. Patiño assegura que abans de morir va fer una confessió que ara cobra molt de sentit: no volia que la seva mare estigués sola. Suposadament, va escriure una carta a un dels seus amics i li va demanar una sèrie de favors que de mica en mica s'han complert.

Foto d'Ana Obregón amb el seu fill, Aless Lequio
Aless Lequio volia el millor per la seva mare. | LA NOTICIA DIGITAL

«Justin, si mai passa alguna cosa només et demanaré dues coses. Que cuidis de la meva mare i que diguis al meu pare i a les meves tietes que la cuidin perquè està devastada». Aquestes suposades paraules estan causant sensació i explicarien per què Lequio està tan pendent d'Obregón.

Aless no només va confessar això, segons la informació de María Patiño, el jove va demanar que la seva mare formés la família que ell no va poder. Això explicaria el motiu pel qual Ana Obregón ha decidit convertir-se en mare. Tot és una teoria que han plantejat a 'Sálvame', la família no ha confirmat que aquesta carta sigui real.

Aless Lequio ho va deixar tot ben lligat

Aless estava preocupat per la seva mare i a Sálvame diuen que sabia que un nadó l'ompliria d'il·lusió. Suposadament, volia que l'actriu formés la família que ell no va tenir temps de crear i Obregón no s'ho ha pensat. Diuen que va començar els tràmits tres setmanes després de morir el fill, almenys això assegura Kiko Hernández.

Ana Obregón i la seva portada a la revista ¡Hola! amb la seva nova filla
El somni d'Aless Lequio s'ha complert. | Catalunya Diari

María Patiño ha explicat que hi ha una carta on el jove empresari ho explica tot i les seves paraules ara cobren molt de sentit. «Li demanava que Ana i Lequio mai se separessin, que Lequio cuidés tota la vida a Ana i que estiguessin units». Cada cop falta menys temps perquè Ana Obregón expliqui tot el que està passant, però ningú sap fins on arribarà.

Lequio va començar donant suport amb fermesa a Obregón, però ara ha canviat de postura i s'ha posicionat en un segon pla. Fins i tot ha arribat a reconèixer que entén que s'hagi originat tant d'enrenou perquè Obregón és massa gran. Tot i això, a Telecinco diuen que ho té tot pensat i que ja sap qui serà el tutor de la seva filla.

Aless Lequio va estar pendent de la seva mare fins al final

Aless és al centre de la notícia perquè diuen que podria ser el pare de la filla d'Ana Obregón. María ha aclarit que a la seva carta no posava això, però sí que posava que volia veure la família créixer. Obregón ha complert les tres darreres voluntats del seu fill.

Lequio, segons han explicat a 'Sálvame', volia que la seva mare tingués un altre fill, que publiqués el seu llibre i que formés una fundació i això és exactament el que ha fet.