Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Ana Obregón somrient

Ana Obregón es queda sense secrets: quants diners heretarà la seva filla

Ana Obregón disposa d'un patrimoni milionari

Ana Obregón continua sent el nom més esmentat als programes de televisió i a les tertúlies radiofòniques. Ha decidit tenir un nadó als 68 anys i els espectadors estan revolucionats perquè cada cop hi ha més rumors sobre la taula. S'ha arribat a especular amb la suposada paternitat del nadó i les teories són força revolucionàries .

Ana Obregón, segons han explicat a 'El Programa de AR', «és molt intel·ligent» i ho té tot planejat perquè la seva filla sigui feliç. Asseguren que abans de fer el pas va pensar en qui podria ser el seu tutor legal, així que aquest tema està resolt. També han revelat el secret més ben guardat: quants diners heretarà la seva petita en el futur.

Ana, seguint la informació de 'Ya es Mediodía', va heretar una gran fortuna del seu pare i ella també té el seu propi patrimoni. En total estaríem parlant de més de 200 milions d'euros que ara serà l'herència que rebrà la seva petita. Tot això fent al·lusió a les informacions esmentades a l'espai televisiu esmentat anteriorment.

Fotomuntatge del rostre d'Ana Obregón i l'exclusiva de la seva maternitat a '¡Hola!'
Les crítiques no han deixat d'aparèixer des que s'ha conegut la notícia. | CatalunyaDiari

Ana ha de donar explicacions com més aviat millor per acabar amb alguns rumors, però tot fa pensar que estarà un temps a Miami. Ha d'arreglar els papers perquè el nadó, la petita Anita, pugui entrar a Espanya sense tenir problemes. A 'El Programa de AR' asseguren que «té amb ella una tata, una mainadera que l'està ajudant», però això tampoc està confirmat.

Obregón, segons la informació que maneja el portal Look, ho deixarà tot a la seva filla Anita. Estem parlant d'un entramat empresarial molt important que va fundar el seu pare, un dels creadors de La Moraleja. Només la casa que té, segons l'esmentada publicació, costaria al voltant de 3 milions d'euros.

Ana Obregón ha sabut gestionar la seva fortuna

Ana va rebre un regal del seu pare que ara costa diversos milions d'euros: una parcel·la a la urbanització La Moraleja. Abans de convertir aquesta zona en la més exclusiva de Madrid, Antonio va lliurar als seus fills un terreny perquè construïssin la seva mansió. Aquest serà l'habitatge de la filla d'Obregón, una casa luxosa que a més compta amb un bon sistema de seguretat.

La revista Lecturas assegura que Ana Obregón també té una casa a Mallorca. Suposadament, és el seu veritable refugi i sempre que necessita respirar s'hi instal·la una temporada, encara que ella viu a Madrid. A Telecinco asseguren que el patrimoni d'Obregón supera els 200 milions d'euros i tot plegat serà de la seva filla.

Ana Obregón en un photocall
Ana Obregón ho té tot planejat. | GTRES

Adela González ja va avançar que Anita «no tindria vides per gastar-se tots els diners». El problema, segons el seu punt de vista, no és aquest, el problema és que «cap nadó no ajudarà a mitigar el dolor d'Anna». És un debat molt estès que només ella pot resoldre i és possible que ho faci d'aquí a poc a HOLA!, la seva publicació de capçalera.

La generositat d'Ana Obregón

Obregón té una vida econòmica molt desfogada i es pot permetre molts capricis, però el que més li agrada és ajudar. En primer lloc, a la premsa: no és cert que hagi venut les primeres fotos del nadó, ben al contrari. La seva primera entrevista costa un dineral i és possible que la regali, igual que es va asseure gratis a 'Mi casa es la tuya', espai de Bertín Osborne.

Per la seva banda, María Patiño va explicar que una vegada es va trobar a Obregón a Itàlia i s'hi va acostar amb un regal bonic. Li va entregar un amulet d'una marca de luxe, valorat en força diners. María estava en un moment delicat i Obregón va voler ajudar-la.