Primer pla d'Alessandro Lequio

Alessandro Lequio anuncia el divorci i exigeix explicacions

Alessandro Lequio està cansat de guardar silenci

Alessandro Lequio sempre s'ha caracteritzat per ser un col·laborador tremendament sincer perquè no té por de res ni de ningú. Recentment ha anunciat que Anabel Pantoja s'hauria de divorciar d'Omar Sánchez, el canari que va concursar a 'Supervivientes 2021'. La parella està separada, però encara no hi ha cap paper signat que faci oficial aquesta ruptura.

Alessandro Lequio pensa que la neboda d'Isabel Pantoja s'està equivocant i ha exigit que doni explicacions abans que sigui tard. La sevillana està participant a 'Supervivientes 2022' i ha començat una amistat especial amb el seu company Yulen Pereira. La polèmica no s'ha fet esperar perquè suposadament li va dir a Omar Sánchez que l'esperés fins que tornés d'Hondures.

Alessandro Lequio al carrer
Alessandro Lequio sempre diu el que pensa | GTRES

Alessandro ha aprofitat la seva presència al plató de 'El programa de Ana Rosa' per donar la seva opinió sobre el que està passant. Els col·laboradors de l'espai han fet broma amb la possibilitat que Omar Sánchez visiti Anabel a l'illa. L'italià ha estat contundent i ha comentat sense pudor: «Sí, hi anirà per portar-li els papers del divorci».

Alessandro pensa que la tertuliana de 'Sálvame' ha traspassat els límits i que hauria d'haver estat prudent a l'hora de relacionar-se amb Yulen. Tothom pensa que entre aquests dos supervivents hi ha una mica més, encara que només el temps té la resposta definitiva. De moment només sabem que Anabel ha decebut algunes cares de Telecinco.

Lequio està passant un moment delicat perquè fa una setmana va rebre una notícia desoladora: algú proper havia mort. Estem parlant de Jesús Mariñas, el mític periodista del cor que ha mort a causa d´un càncer de bufeta. L'ex d'Ana Obregón està desolat, ja que tenia un afecte especial perquè en el passat va treballar molt amb ell.

Alessandro Lequio esclata: «Que cremin les aliances»

Alessandro està acostumat a entretenir el públic amb el millor somriure, però no sempre està de bon humor. Quan va saber que Jesús Mariñas havia mort es va posar seriós per enviar un missatge que va traspassar la petita pantalla. El públic es va quedar realment sorprès perquè ningú no coneixia que gaudien d'una amistat tan estreta.

Primer pla d'Anabel Pantoja.
Alessandro Lequio, contra Anabel Pantoja   | Instagram

«És una grandíssima pena, primer personal per l'afecte que ens teníem i després, professional perquè Jesús Mariñas va revolucionar la premsa del cor. Estic emocionat perquè va ser el primer periodista que jo vaig conèixer només arribar a Espanya, que descansi en pau». Aquest discurs encara continua fent parlar, ja que és una de les primeres vegades que el tertulià s'ha emocionat en públic.

Lequio ja ha assimilat la pèrdua i ha recuperat forces, per això està plenament capacitat per parlar del concurs d'Anabel Pantoja. Ha analitzat la relació que aquesta té amb Yulen Pereira i té clar què hauria de fer Omar Sánchez. Els ha proposat una cosa que ha despertat l'aplaudiment dels espectadors: «Que cremin les aliances».

Alessandro Lequio ha travessat moments delicats

Alessandro porta molt de temps treballant a la premsa del cor i ha travessat situacions de tota mena. La seva relació amb Ana Obregón el va portar al capdamunt i des d'aquell moment va haver de bregar amb la pressió dels periodistes. Entén que és complicat, però exigeix que Anabel faci el mateix i que expliqui el comportament amb Yulen.

Lequio s'ha guanyat el respecte de tots perquè s'ha hagut d'enfrontar a un succés terrible: la mort del seu fill Aless. Li ha plantat cara a la realitat amb un mestratge excepcional i el seu esperit de superació ha esdevingut un referent. Les seves declaracions tenen molt de pes, per això la neboda d'Isabel Pantoja hauria d'actuar com més aviat millor.