Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb les fotos d'Alessandro Lequio i Aless Lequio

Alessandro Lequio confessa per què no ha llegit el llibre del seu fill

Alessandro Lequio ha donat explicacions en directe

Alessandro Lequio ha tornat a passar un matí complicat a 'El Programa de AR' i en aquesta ocasió sí que ha donat explicacions. El primer que ha fet ha estat deixar clar que mai no parla perquè el silenci sempre ha estat la seva empremta d'identitat. El sorprèn que el públic interpreti la seva discreció i tregui conclusions tan allunyades de la realitat.

Alessandro Lequio està passant un moment delicat perquè Ana Obregón ha tret a la venda el llibre d'Aless Lequio. Gran part dels col·laboradors d' 'El Programa de AR' en tenien l'exemplar i ja l'havien llegit, però Alessandro no i no ha tingut més remei que donar explicacions i aclarir que no hi ha res d'estrany darrere d'aquesta decisió.

Alessandro ha revelat que l'editorial no n'ha enviat cap exemplar, gest que ha estranyat tots els seus companys. L'obra, titulada 'El chico de les musarañas', acaba de sortir a la venda i el comte no ha tingut temps de comprar-lo. En conseqüència, tampoc l'ha pogut llegir, però ha aclarit que quan pugui fer el pas, no es negarà a fer-lo.

Muntatge d'Alessandro Lequio i Ana Obregón
Alessandro Lequio vol ser prudent i allunyar-se dels problemes | Catalunya Diari

Lequio ha aclarit que no està molest ni amb Ana ni amb l'editorial, ja que sap el motiu pel qual no els l'han enviat. La part negativa és que nol'ha pogut llegir, però és per un bon motiu. No els l'han enviat ni a ell ni a ningú perquè Obregón vol que tots es comprin. I és que els diners van destinats a la Fundació Aless Lequio.

El col·laborador ha dit: «No m'ha arribat cap llibre, però ho entenc perquè tots els fons estan destinats a la fundació. El compraré jo i ho entenc perquè tots els fons estan destinats a fons benèfics».

Alessandro Lequio descobreix tots els secrets

Alessandro entén que la seva ex no li hagi enviat 'El chico de les musarañas', l'explicació és molt clara. Ana no volia que es filtrés cap detall, la seva intenció era que l'interès fos màxim per fer moltes vende perquè tots els diners van destinats a finalitats benèfiques, per això s'han esforçat tant perquè els seus plans surtin bé.

Lequio ja ha descobert alguns secrets perquè els seus companys sí que ja han comprat l'obra i l'han llegit. Com fa sempre, ha guardat silenci i no ha dit què pensa sobre aquest tema tan delicat.

Muntatge mab la foto d'Alessandro Lequio i d'Aless Lequio
Alessandro Lequio s'ha explicat a 'El Programa de Ana Rosa' | Catalunya Diari

Cristina Tárrega ha assegurat que el relat és molt dur, encara que tingui «tocs d'humor». Escriure'l ha estat una teràpia per a Ana, que de fet ja es troba molt millor i ha tornat a protagonitzar la portada d'una revista. D'això, a 'El Programa de AR' n'han tret una conclusió.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

«La que veiem a la portada de ¡HOLA! és la nova Ana Obregón. Hi ha molta expectació sobre la seva vida. Va atendre molt amablement els reporters i la seva imatge ho diu tot, és una dona i està encantada, però surt molt poquet. Aquí a Espanya hi ha moltes ganes de veure la seva nova vida, però surt poc i com més aviat reprengui la normalitat millor».

Alessandro ha comptat amb l'ajuda de la presentadora, que ha tallat el tema d'arrel. «Si volen col·laborar amb la fundació han de comprar el llibre, nosaltres n'hem mostrat unes pinzellades. Per respecte al nostre company, canviarem ja de tema», ha dit Quintana.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!