Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Alessandro Lequio.

Alessandro Lequio confessa la seva preocupació per la infidelitat i demana consell

El col·laborador ha llançat una advertència a Tamara Falcó

No hi ha dubte que la polèmica història de Tamara Falcó i Íñigo Onieva acapara tots els titulars dels mitjans del nostre país. Si no, que li ho diguin al mateix Alessandro Lequio, que ha estat testimoni que també en els programes de televisió s'està comentant aquesta polèmica cada dos per tres.

I és que El programa de Ana Rosa també  ha debatut aquesta qüestió. Evidentment, l'exparella d'Ana Obregón, que és col·laborador d'aquest espai, no s'ha quedat enrere en donar la seva opinió sobre això, a més d'oferir-ne algun detall.

No només l'italià no ha dubtat a carregar durament contra el dissenyador de cotxes, el qual, de fet, mai no li ha agradat, sinó també contra la marquesa de Griñón. Per descomptat, Alessandro Lequio no s'ha tallat ni un pèl a l'hora de llançar crítiques a la filla d'Isabel Preysler.

Alessandro Lequio a un photocall
Alessandro Lequio ha analitzat en profunditat aquesta ruptura que tant ha fet parlar | GTRES

Alessandro Lequio, molt crític amb Tamara Falcó, però l'aconsella en el pitjor moment

Sens dubte, el tema d'aquests dies a la premsa rosa del nostre país està sent la ruptura de Tamara Falcó i d'Íñigo Onieva. El cert és que tan aviat com es va descobrir el polèmic vídeo en què es veia l'empresari sent infidel a Falcó, tots els mitjans posaven la seva atenció en la parella. Per descomptat, aquesta història és l'escàndol de l'any i els mitjans ho saben.

Per aquesta raó, els formats televisius no dubten a debatre sobre aquest tema que està fent parlar molt. Precisament, El programa de Ana Rosa n'ha estat un. El passat 27 de setembre, l'espai matutí revelava que el madrileny encara no havia abandonat el pis que compartia a Madrid amb la influencer.

Evidentment, això hauria molestat la filla d'Isabel Preysler que, en el seu cas, sí que havia decidit deixar l'habitatge per desplaçar-se fins a la llar de la seva progenitora. Tot i això, segons Cristina Tárrega, aquesta decisió per part d'Onieva seria per un clar motiu. Pel que va assegurar la col·laboradora de l'espai, l'empresari voldria sortir de la casa durant la matinada amb l'objectiu d'evitar la premsa tant sí com no.

Per part d'Alessandro Lequio, la seva opinió era clara: ni li agrada Íñigo Onieva ni li fa gràcia Tamara Falcó. «En tota aquesta història, el que estic descobrint és que la imatge que ens venia que Tamara era una santa no encaixa amb la seva vida i amb els seus costums», començava dient contundent.

I és que el tertulià assegura que aquesta relació no tenia un bon futur perquè tots dos eren pols oposats. «Ella és un ratolí de sagristia i ell un ratolí de discoteca», explicava.

«Aquesta senyora ha anat d'ultracatòlica tota la vida. A l'Església catòlica hi ha, més o menys, tolerància respecte a les relacions prematrimonials. Però, és molt clara pel que fa al fet de viure en pecat, que és el que feia aquesta senyora» , es justificava.

Tot i això, per a sorpresa de tots els presents, Alessandro Lequio no va dubtar a enviar un consell a la germana d'Enrique Iglesias. «Els metges no paren de dir que les malalties venèries estan explotant a la nostra societat».

«Amb les aficions que li atribueixen a Íñigo Onieva, la veritat és que té més opcions que altres. Jo recomanaria a Tamara que se sotmetés a una bona anàlisi mèdica, millor avui que demà, per estar segura que Íñigo no li ha deixat cap regalet», deia seriós.

Tamara Falcó
La parella s'anava a donar l'esperat 'sí, vull' | INSTAGRAM

 

Alessandro Lequio: «la família sabia que la relació no duraria»

D'altra banda, segons Alessandro Lequio , aquesta ruptura no hauria estat una sorpresa a la família de la guanyadora de MasterChef Celebrity. Tal com ell assegura, «la família sabia que la relació no duraria gaire». «Però, almenys, esperaven arribar al casament i sortir tots somrients a la portada d' ¡Hola! », prosseguia.

Mentre van sortint més teories a la llum, per part de la influencer, ja està tot dit. La marquesa de Griñón veu «impossible» una reconciliació amb la seva exparella i no va dubtar a admetre públicament que està «agraïda per haver-se'n adonat a temps».