Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Carlos Sobera en un photocal

Carlos Sobera destapa com va ser l'última trucada abans de signar el delicat divorci

Carlos Sobera revela, en directe, el contingut de la famosa conversa

Carlos Sobera ha estat conscient que el fulletó entre dos personatges coneguts de Mediaset no sembla haver acabat. El presentador sabia que la història va copar moltes portades de les revistes del cor i va emplenar molts minuts de programes, com ara Sálvame. Hi havia un gran interès per saber com va ser tot el procés de separació de la parella formada per Omar i Anabel. Sobretot, després que, el gener d'aquest any, la influencer sevillana reconegués al seu programa que la seva història d'amor amb Omar s'havia acabat.

Carlos Sobera assumeix que ja és una etapa passada

El cas és que tots dos no van deixar mai d'estar enamorats l'un de l'altre, malgrat aquesta ruptura per certes desavinences en l'estil de vida de tots dos. Després de tornar de Supervivientes, el surfista de vela canari es va adonar que Anabel havia canviat. No era la mateixa que en el moment en què es va embarcar en aquest dur reality cap al 2021.

Anabel Pantoja i Omar Sánchez
Carlos Sobera sap que Anabel Pantoja i el seu ex continuen sent notícia malgrat la seva separació fa mesos. | CatalunyaDiari

Un any després, Anabel va voler fer allò que calia per oblidar-se de la ruptura que s'havia produït mesos abans. Als Cayos Cochinos, es va enamorar de la seva actual parella, Yulen Pereira. Amb l'esgrimidor és plenament feliç i ha gaudit d'un estiu inoblidable, malgrat tots els fronts oberts a Espanya. No només pel que fa al seu ex i els embolics que hagi pogut tenir amb l'exconcursant de Gran Hermano Raquel Lozano, sinó també pel seu pare. Aquest passa per un dels seus pitjors moments de salut i veu que la seva filla continua recorrent el món interessant-se molt poc per ell.

Carlos Sobera s'assabenta que la sevillana ha passat pàgina

En els darrers dies, la sevillana va revelar, en una exclusiva, que la seva història amb el canari havia acabat definitivament. Sap que la seva felicitat depèn, ara mateix, de Yulen Pereira. No vol que res li desviï l'atenció de qui actualment és l'home que li dona tots els capritxos i amb qui gaudeix viatjant els últims mesos.

A més a més, encara que en el passat es va parlar que tots dos voldrien mantenir una bonica amistat malgrat la ruptura, la influencer rebutjava aquesta possibilitat. Confessava que aquesta opció ja no és possible. «Omar i jo no podem ser amics», sentenciava.

La revelació del surfista de vela que poca gent esperava

«Em crida l'atenció que ell digui que, si hagués sabut què passaria després de la boda, no s'hauria casat. Dos no es casen si un no vol, i jo no em vaig demanar matrimoni a mi mateixa», va dir sobre el seu exmarit.

Alhora, també li va retreure que hagi saltat a la fama sense tallar-se ni un pèl. «Quan me'n vaig anar a Hondures, vaig deixar Omar i, en tornar, em vaig trobar un noi a qui persegueixen les càmeres. I que certes persones van a la tele a explicar intimitats d'ell», lamentava a l'exclusiva.

La veritat és que per l'interès que suscita en aquests moments, el canari ha estat fitxat pel reality que presenta Carlos Sobera. El canari està gaudint al màxim d'una experiència en què ha tornat a trobar l'amor amb Marina Ruiz. Això sí, no deixa de referir-se a la seva exdona cada vegada que en té ocasió, cosa que no fa gaire gràcia a la mare de la jove.

Per exemple, en una xerrada amb Israel sobre les dones de la seva vida, el surfista de vela va afirmar el següent: «Home, és clar que Anabel serà una dona molt important a la meva vida i ho ha estat, però no hi ha cap possibilitat d'una possible reconciliació».