Foto d'Alessandro Lequio mig somrient i posant en un photocall.

Alessandro Lequio confirma a Ana Obregón que no hi serà un dels dies més importants

Alessandro Lequio no hi ha estat present

Alessandro Lequio no ha pogut ser present en un moment molt important de la vida de la seva ex Ana Obregón i avui tothom en parla.

L'actriu va presentar divendres de la setmana passada el seu projecte personal més solidari: la Fundació Aless Lequio. És una fundació en honor al seu fill que va morir a causa d'un càncer infantil anomenat el sarcoma d'Ewing, el mateix càncer pel qual va morir l'estimada Elena Huelva.

Alessandro Lequio i Ana Obregón
Alessandro Lequio no va poder assistir a la presentació de la fundació Aless Lequio | CatalunyaDiari

Aquesta fundació es dedica a demanar fons per ajudar a investigar aquesta complicada malaltia. Però, la seva presentació va transcórrer amb una notada absència: Alessandro Lequio no hi era entre els presents.

 

Alessandro Lequio no va poder assistir-hi a causa de la covid

Ana Obregón, per evitar rumors i suposicions, va explicar que Alessandro Lequio havia donat positiu en covid i que per això no havia pogut assistir a la presentació. Tot i això, el col·laborador de televisió ha estat molt involucrat en aquest projecte també.

A l'esdeveniment, Alessandro Lequio va ser present a través d'un discurs escrit per ell i llegit pel seu advocat: «Aquestes paraules són per a vosaltres. Aless s'ho mereix tot i per això s'ha posat en marxa tot, fem el que el meu fill volia fer. Farem realitat els seus somnis, però els somnis costen diners i gràcies a Palomo això és una realitat, no m'agrada parlar d'això, però dono les gràcies».

Alessandro Lequio va aconseguir el finançament necessari per poder fer realitat la Fundació 'Aless Lequio'. Així ho ha explicat ell mateix a la revista Semana : «La fundació té un capital de 4 milions d'euros que jo he aconseguit».

Ha explicat que «es tracta d'una herència que jo he aconseguit. Vaig aconseguir el senyor, que era amic meu, i es va enamorar del projecte. Tristament, ha mort».

Imatge d'Alessandro Lequio amb el seu fill
Alessandro Lequio estava molt unit al seu fill i així ho demostra participant activament a la fundació en honor al seu fill | INSTAGRAM @CLEM2LEQ

Així, també va explicar que va treballar juntament amb la seva exdona, Ana Obregón, per fer realitat la fundació. «Ho hem creat junts, és només que no m'agrada aparèixer i no aparèixer». Tot i això, Alessandro Lequio és el vicepresident del projecte, i encara que de la part més pública s'encarregui l'actriu, ell també hi és molt present en un segon pla.

 

Aquestes van ser les paraules de l'exdona d'Alessandro Lequio a la presentació

Ana Obregón sempre ha defensat aquest projecte amb dents i ungles. Troba a faltar el seu fill Aless i no vol que cap pare hagi de passar pel mateix que li va tocar a ella. És per això que sorgeix aquesta fundació, per donar més fons a la investigació contra el càncer.

«Estic en aquesta vida pel llegat de la meva vida i un dels seus somnis més anhelats era ajudar els altres. El govern, com que es dedica a altres coses, necessita aquestes fundacions per ajudar les persones», va explicar la protagonista d' 'Ana y los siete'.

Ana Obregón a la presentació de la fundació Aless Lequio
Ana Obregón ha defensat aquest projecte amb totes les seves forces | GTRES

Així mateix, en aquest acte, es van fer dues donacions. «Aquesta fundació es fa perquè no hi ha ningú que ens empari. Avui en aquest acte es faran dues importants donacions».

La primera va ser de 30.000 euros per al projecte 'Imperas', que estudia els sarcomes, i la segona amb 150.000 euros per a Claudia Valverde. Aquesta última intenta ajudar les persones que són diagnosticades amb el sarcoma d'Ewing, el mateix que va tenir Aless Lequio.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp