Chenoa

Chenoa revela el pacte que va fer amb els caps d''Operación Triunfo'

Chenoa ho ha revelat ara, 22 anys després

Fa uns mesos que Chenoa és notícia per tot menys per la seva feina. Ho ha estat pel distanciament amb Rosa López i fins i tot per la difícil situació que viu el seu pare biològic. Ara, ha tornat a ser protagonista per una confessió d' 'Operación Triunfo' que ha realitzat i que ha sorprès tothom.

Estem referint-nos que ha destapat el pacte de silenci que va fer amb l'organització del programa i a què van arribar després que ella descobrís una informació valuosa que l'afectava a si mateixa i a tots els seus companys.

Chenoa destapa l'acord

La cantant de Cuando tú vas ha assistit aquests dies com a convidada al podcast 'La Pija y La Quinqui'. Allà, ha parlat de diversos temes i, entre ells, d' 'Operación Triunfo'. Així, ha revelat que en aquest concurs ella va aconseguir que li respectessin la rutina de llegir el diari cada dia. Això sí, el llegia de manera esbiaixada.

Concretament, ha explicat: «Les càmeres d'aquella època es veien perquè eren antigues i no estaven ocultes. Jo sempre em posava amb el diari i amb un cafè, era l'única que llegia el diari perquè tenia aquesta mania i me la respectaven».

A això ha afegit: «La primera setmana vaig veure que tenia un trosset retallat, que havien tret. Era perquè no sabés res del que estava passant, només notícies normals, de futbol i aquestes coses. La segona setmana veig que tallen un quart de la pàgina».

«Jo vaig pensar: «Això arrenca o jo soc ximple?». La tercera setmana la meitat del full i una setmana hi va haver un full sencer que no hi era directament».

Imatge dels concursants d' 'Operación Triunfo'
Chenoa ha confessat un secret d' 'OT' que havia estat amagant | TVE

En aquest punt és quan Chenoa ha revelat la informació inesperada a què va tenir accés per error. Ha dit: «La cinquena setmana, de sobte, començo a llegir i veig que s'han oblidat de treure les pàgines. Eren quatre pàgines malparlant de tots els concursants». «Jo estic llegint això i veig que la càmera m'enfoca a mi i li faig el gest que quina tela el que estava llegint».

En descobrir-se el que havia passat, la cantant ha reconegut que «vaig sentir tothom baixant corrent i prenent-me el diari. Jo vaig dir: «Us donaré això que acabo de llegir. No convé a cap dels meus companys saber-ho, però a mi tampoc em convé que sàpiguen que jo ho sé, perquè no vull explicar-ho»».

Per això, va arribar a un acord amb les altes esferes d' 'OT': «Aleshores, fem el pacte que aquí no ha passat res».

Chenoa amb cara de sorpresa.
Chenoa ha deixat tothom bocabadat amb la seva confessió | Catalunya diari
 
 

Ha estat una confessió davant la qual un dels presentadors del podcast ha afegit: «I aquest pacte s'ha trencat 23 anys després».

 

Chenoa, en evidència pels seus companys

Laura Corradini s'ha convertit en notícia per aquesta confessió, però també per una altra declaració que ha molestat alguns concursants d' 'Operación Triunfo'. I és que ha afirmat: «Tinc molt clar per què vaig quedar quarta, mai vaig ser nominada o sigui que tan malament no ho vaig fer. Potser la meva manera de ser, de parlar i d'actuar era massa tosca per a l'època». «Aquesta mena d'actituds en una dona estan molt mal vistes, fins i tot avui. Imagina't als 2000».

Imatge dels concursants d' 'Operación Triunfo'
Chenia ha fet una reflexió sobre el motiu pel qual no va quedar en millor lloc al concurs | TVE

Davant d'aquestes paraules, molts dels integrants de l'edició no han quedat callats, com ha mostrat 'Socialité'. Nuria Fergó, per exemple, ha manifestat sobre les paraules de la mallorquina: «Això per a mi és una ximpleria. Com que no ha passat, perdre el temps, això no va amb mi». Verónica ha seguit en aquesta mateixa línia: «Aquests comentaris després de 20 anys em semblen... puf».

Però, el més crític ha estat Javián: «Chenoa és Chenoa perquè va ser la parella de Bisbal, perquè va ser el que va passar. No estic d'acord amb el que ha dit. Si ella hagués entrat ara al concurs, continuaria guanyant Rosa».

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp