Foto de Concha Velasco.

Els fills de Concha Velasco assumeixen que no hi ha marxa enrere

Concha Velasco segueix arrossegant problemes de salut

Concha Velasco ja fa mesos que arrossega problemes de salut. Això ha provocat que almenys en un parell d'ocasions hagi hagut de ser hospitalitzada. Els seus fills assumeixen que ja no hi ha marxa enrere amb el seu estat després dels últims esdeveniments.

En qüestió de molt poc temps, l'actriu ha evidenciat un gran deteriorament, com s'encarregaven de confirmar els seus familiars. Va ser el 2021 quan va decidir retirar-se dels escenaris. Ella possiblement es sentia amb forces per continuar treballant, però els metges i la seva família van haver de parar-li els peus.

Concha volia estar en actiu, ja que la interpretació és el que més l'apassiona. Però també es va adonar que els anys anaven fent efecte en el seu físic. Cada cop anava tenint més problemes de mobilitat, fins que finalment es va veure obligada a recórrer a una cadira de rodes.

En una de les seves darreres aparicions públiques se la va poder veure amb el seu fill Manuel sortint del teatre. Amb molt bon aspecte i gaudint moltíssim de l'obra de Jorge Javier Vázquez. Sempre s'ha declarat una gran aficionada a aquest art i es resistia a deixar-lo, encara que fos com a espectadora.

Aquests problemes de salut li impedien fer una vida autònoma. Els seus fills es van veure obligats a acollir-la a casa seva, però ràpidament es van adonar que resultava complicat satisfer les seves necessitats. Necessitava una atenció professional pràcticament les 24 hores del dia.

Primer pla de Concha Velasco.
Concha Velasco va espantar els seus familiars el passat desembre | GTRES

Per això l'artista va decidir anar a viure a una residència. En un primer moment es va decantar per una del centre de Madrid, però amb el temps s'acabaria canviant a un centre dels afores. A més de comptar amb unes cures personalitzades, també disposa de zones verdes per respirar aire fresc.

Concha Velasco va donar un gran ensurt a la família a finals de desembre. Va haver d'estar ingressada uns quants dies a l'hospital. Tot indicava que començaria el 2023 al centre sanitari, però el 31 de desembre li van donar l'alta.

La seva neboda Manuela revelava recentment que molts familiars la van acompanyar aquell dia i van fer una petita festa a la seva residència. L'artista es va mostrar encantada amb la sorpresa. Li agrada tenir companyia a tota hora.

De fet, agraeix les visites que li fan alguns companys de professió. És habitual que molts amics s'acostin fins al centre on resideix a Las Rozas per interessar-se pel seu estat. Però també hi aporten molta companyia i conversa.

Concha Velasco i el seu fill Manuel
Manuel sempre ha estat molt pendent de la seva mare | EUROPA PRESS

Tots coincideixen que està una mica feble, però té molt bon humor i el cap li funciona de meravella. Diàriament li arriben moltes mostres d'afecte dels seus familiars i seguidors, que estan molt pendents de la seva situació.

Concha Velasco està molt acompanyada pels seus fills

L'actriu ha estat sempre acompanyada dels seus fills, que no se n'han separat mai. En Manuel és l'encarregat de parlar amb la premsa i de transmetre sempre un punt d'optimisme respecte a la salut.

Fa poc assegurava que «com sabeu, està malalta des de finals d'estiu del 2021. Durant els darrers temps s'ha debilitat la seva salut de manera ràpida i progressiva a causa de la seva malaltia», apuntava. És conscient que la situació ja no millorarà i l'única cosa en què han de treballar és frenar aquest deteriorament.

Durant l'etapa en què va estar ingressada va fer una petició als amics de la seva mare. «Si us plau, no li truquin. Es fatiga molt en parlar i necessitem que estigui tranquil·la mentre finalitza aquest nou tractament», va dir.

Concha Velasco intenta passar els dies acompanyada dels seus éssers estimats i companys. En aquests moments tan delicats són molts els que se'n recorden. Van ser més de 60 anys de professió.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp