Primer pla de la reina Letícia molt seriosa

La reina Letícia descobreix que el seu etern rival ha mort

Letícia Ortiz ha decidit que no emetrà cap comunicat

Letícia Ortiz s'ha convertit en notícia per un succés que ha causat una gran commoció, però ella no es vol manifestar. Considera que el més intel·ligent és guardar silenci fins que passi la tempesta, tot i que la seva actitud ha generat molts dubtes. La reina, segons ha sortit publicat, acaba de descobrir el que ha passat i està força afectada, encara que no en vulgui parlar.

Durant aquests anys, la reina Letícia d'Espanya s'ha guanyat molts enemics. La seva manera de ser, el seu caràcter o les decisions que ha anat prenent han enfadat més d'un. És àmpliament coneguda la seva enemistat amb la reina emèrita Sofia i fins i tot amb les germanes del rei Felip, però la cosa no queda aquí.

Imatge de Paco Rabanne
La reina ja és conscient de tot | EUROPA PRESS

Letícia Ortiz amb prou feines parla amb les seves cunyades i la relació amb la  seva sogra és més que tensa. Els últims mesos han arribat a un acord per no cridar l'atenció dels mitjans, però no es porten bé. Fonts properes asseguren que mai es veuen en privat perquè la reina no perdona els menyspreus que li va fer l'emèrita.

Letícia ha aparcat tots aquests conflictes perquè té al cap un assumpte més important: la mort del seu etern rival. Estem parlant del dissenyador Paco Rabanne, que no va dubtar a criticar els estilismes de la reina més d'una vegada. Tot i això, Ortiz està molt afligida i lamenta el que ha passat, ja que sap que l'artista formava part de la història del país.

Una cosa és tenir enemistat amb algú i una altra de diferent és que no t'afecti la seva mort. Diversos testimonis asseguren que Letícia ha estat desconsolada des de la recepció de la notícia. El mític dissenyador de moda va morir el cap de setmana passat i la Família Reial encara no ha emès cap comunicat.

Letícia Ortiz prefereix no viure amb rancúnia

Paco Rabanne va tenir diverses discussions públiques amb la reina, discussions que van ocupar moltes hores a les tertúlies televisives. Rabanne no va dubtar a criticar obertament la mare d'Elionor en dues ocasions. Ho va fer amb unes duríssimes paraules que encara avui es recorden al Palau de la Zarzuela.

Imatge de la reina Letícia somrient.
Letícia Ortiz sempre rep les mateixes crítiques | Europa Press

La primera vegada va ser al casament de Letícia amb Felip. El dissenyador va assegurar que el vestit de la reina «era horrorós» i que «li quedava molt malament». Ell mateix va reconèixer que per aquelles paraules va tenir problemes, però tampoc va donar cap dada en concret.

La segona vegada va ser encara pitjor, ja que va criticar el seu físic davant de tots els mitjans. «M'ha fet por perquè està molt prima, sembla anorèxica», va afirmar. Tot i aquestes duríssimes paraules, Ortiz va arribar a lluir un vestit de Paco Rabanne el 2017, enterrant així la destral de guerra.

La vida del dissenyador es va apagar el cap de setmana passat a l'edat de 88 anys, sent un dels artistes de moda més reconeguts del món. Tot i això, la Casa Reial encara no ha tingut cap detall amb ell, almenys de forma pública.

Letícia ha tornat a generar una gran polèmica

Letícia s'ha guanyat l'afecte del poble de mica en mica, però això no vol dir que sigui immune. Encara hi ha molts mitjans que estudien els seus passos de prop i que n'investiguen els errors. És possible que s'hagi equivocat en no acomiadar-se de manera pública del seu famós detractor.

Ortiz va deixar clar fa molt de temps que les seves diferències amb Rabanne formaven part del passat. El problema és que la mort de l'artista ha ressuscitat aquest debat. Cada cop hi ha més dubtes i només uns quants coneixen l'única veritat.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp