Primer pla d'Alessandro Lequio.

Alessandro Lequio deixa d'amagar-se i assumeix el que va passar amb el seu fill

Alessandro Lequio continua intentant acceptar la mort del seu fill

Alessandro Lequio ha tornat a televisió amb ganes de guerra després del període estival. El col·laborador de ElPrograma de Ana Rosa no ha canviat gens ni mica l'estratègia per mantenir la seva cadira a la tertúlia diària sobre temes de societat. Incisiu, a crits, una mica informal i sense cap pèl a la llengua a l'hora de valorar les notícies del dia.

Lequio ha sabut reinventar-se a si mateix i no li està anant gens malament a la vida. Ha passat de ser ell un personatge habitual a la premsa del cor, a comentar-la, sense deixar canya dreta. A més, té prou influència en els mitjans per mantenir fora de perill la seva vida privada.

La seva dona, María Palacios, treballa a la revista !Hola!, però manté un perfil baix i discret als ulls del públic. Ell tampoc és notícia per la seva vida fora de la televisió, malgrat la trista excepció que va haver de viure. Quan Aless va morir víctima de càncer, totes les mirades es van posar sobre ell i la seva exparella, Ana Obregón. Alessandro i Ana han mantingut sempre una bona relació pel seu petit i aquesta es va enfortir durant els durs mesos previs a la seva mort. Després de la mort d'Aless, el vincle que els uneix, ara i sempre, és molt especial i segueixen en contacte, encara que és difícil fer-ho entre tant de dolor.

Alessandro Lequio reviu els pitjors moments fora d'Espanya

Alessandro Lequio ha escollit viure el dol per la mort d'Aless d'una manera més discreta que Ana. A les seves publicacions en xarxes socials és molt habitual veure el hastag #alessforever i sempre ha evitat mostrar el seu dolor en públic. Segurament, tenir la seva dona i la seva filla petita Ginevra Ena al costat l'ha ajudat a suportar una mica millor la terrible pèrdua que ha copejat la seva vida. Tot i això, ara ha hagut de reviure uns durs dies del seu passat recent.

La seva exparella ha compartit unes fotos fins ara desconegudes en què es veu Aless amb ella, somrients, ja en ple tractament contra la malaltia. Es van fer el 13 de setembre del 2018, després de set mesos de lluita contra la malaltia. Corresponen al moment en què Alessandro Lequio i la seva mare podien tornar a casa, a Espanya, ja que així ho havien autoritzat els metges.

«Si mires aquestes fotos, semblen una mare i el seu fill feliços en un viatge de plaer a Nova York sopant al nostre restaurant favorit», comenta ella. L'alegria era poder tornar a abraçar els seus i seguir el tractament a casa.

Sens dubte, aquestes imatges hauran portat a la memòria del comte Lequio els dies que van passar a l'altra banda de l'Atlàntic. Incertesa, dolor, por, llàgrimes, moments d'intimitat, confessions i esperança en un moment en què ningú no s'imaginava encara el pitjor.

Alessandro va compartir fa uns mesos un vídeo de la seva estada a Nova York. Allà va viure uns mesos amb Ana, fent companyia al seu fill. El divertit moment mostra Alessandro Lequio intentant recollir una planxa, mentre Ana riu en veure que li costa molt.

Alessandro Lequio molt atent a Ana, sumida en un dolor profund

Alessandro Lequio tampoc no ha pogut superar la pèrdua d'Aless, però la seva manera d'afrontar-la és molt diferent de la d'Ana. Ell treballa gairebé diàriament i s'esforça per tirar endavant, amb els bons records a flor de pell però mirant cap al futur.

Per contra, Ana ha quedat ancorada en el passat i els moments de dolor i de tristesa es multipliquen a la seva vida. L'última publicació és una mostra que no aconsegueix avançar ja que «aquí continuo sense tu […] amb un dolor que el temps augmenta amb una intensitat insuportable». Moments molt durs, sens dubte.

▶️ Vídeo del dia