Primer pla de David Flores Carrasco

David Flores Carrasco comprova que Rociíto ja té els diners i no vol compartir-los

David Flores Carrasco no s'esperava aquest gest

David Flores Carrasco acaba de comprovar que la seva mare no està disposada a compartir amb ell i amb la seva germana els diners que ha guanyat en els darrers mesos.

I és que, malgrat totes les polèmiques que es van generar al voltant de l'obertura del museu en homenatge a Rocío Jurado, tot apunta que ha sortit com estava previst.

David Flores Carrasco mig somrient
David Flores Carrasco sap que la seva mare ja té els diners| GTRES

El passat 1 de juliol, el Centre d'Interpretació de Rocío Jurado, La Voz del Milenio, va obrir finalment les portes. Després de diversos anys posposant aquesta inauguració per motius administratius, la mare de David Flores Carrasco per fi ha complert el somni de La Más Grande.

Durant tots aquests anys, la família més mediàtica de Rociíto l'ha assenyalat com a única culpable que el somni de la cantant de Chipiona no arribés a fer-se realitat, però res més lluny de la realitat.

Abans de la inauguració d'aquest centre cultural, Isabel Jurado, actual portaveu del PP i exalcaldessa de Chipiona, va explicar en una entrevista per a La Razón alguns dels detalls sobre la negociació que es va fer amb Rociíto.

Segons la política, Rocío Carrasco va trigar tant a fer el pas perquè volia col·laborar «amb algú que no tingués cap taca de corrupció o imputació». Ara, David Flores Carrasco ha pogut saber els diners que ha guanyat la seva mare des que es va obrir el centre cultural de la seva àvia fins avui.

David Flores Carrasco s'assabenta de tots els diners que ha guanyat la seva mare

David Flores Carrasco s'ha quedat sense paraules en assabentar-se de la quantitat de diners que la seva mare ha guanyat després de l'obertura del centre cultural de Rocío Jurado.

Durant l'entrevista de l'exregidora de Chipiona, van sortir a la llum els pactes econòmics a què va arribar el Govern de la localitat amb la dona de Fidel Albiac.

Muntatge amb fotos de David Flores Carrasco i Rocío Carrasco.
David Flores Carrasco s'assabenta de la quantitat que ha guanyat la mare amb el centre cultural | Gtres - Telecinco

I és que, a diferència d'altres projectes similars, «ella cobrarà 60.000 euros, encara que altrament». «L'ajuntament ha fet una modificació econòmica, fins i tot es treurà pressupost a la part de turisme per donar més diners al museu», reconeixia.

Tal com va assegurar al seu moment, totes aquestes modificacions es van fer «enfocades al fet que Rocío cobri en aquests 30 mesos (fins que finalitzi el conveni el gener del 2025) un total de 150.000 euros, 60.000 euros més del previst».

▶️ Vídeo del dia

Ara, David Flores Carrasco i la resta de la família s'han assabentat de la quantitat de diners que Rociíto s'ha embutxacat aquests dos mesos amb la venda de les entrades.

El primer dia que el Centre d'Interpretació de Rocío Jurado, La Voz del Milenio, va obrir les portes es van complir totes les expectatives. Sí, perquè, tal com va saber la revista Semana a través dels seus treballadors, «han vingut des de molts punts d'Espanya, també veïns de la zona que no volen perdre detall».

Amb el pas dels dies, l'expectació per conèixer tots els secrets de Rocío Jurado no ha deixat de créixer. En aquests dos mesos, aquest centre cultural ha aconseguit vendre entre 300 i 400 entrades cada dia.

Rocío Carrasco
Rocío ha sabut com treure partit de la situació | GTRES

Segons els càlculs, aquest mediàtic museu genera aproximadament uns 2.400 euros al dia, cosa que es tradueix en uns 150.000 euros fins ara.

Tot i que, evidentment, tots aquests beneficis no es queden a les butxaques de la mare de David Flores Carrasco. Part del pressupost va destinat a pagar les nòmines dels treballadors i als serveis de manteniment que necessita l'edifici.

Però, sigui com sigui, es tracta d'un negoci molt rendible amb què Rocío Carrasco podrà sanejar els seus comptes d'una vegada per totes.