Primer pla d'Ortega Cano amb la boca oberta

Ortega Cano confirma els rumors sobre la seva filla i el seu plor explica què passa

Ortega Cano està preocupat per Gloria Camila

Ortega Cano està patint pel distanciament amb la seva dona i perquè està sortint a la llum la veritat del primer matrimoni. I ara, per si no n'hi hagués prou, es troba patint enormement per Gloria Camila, la seva filla. El motiu és que la jove, que participa a Pesadilla en el paraíso, no passa un bon moment.

Ella s'ha sincerat amb els companys i ha revelat els problemes més seriosos del passat. Però el més difícil que ara està afrontant són les contínues discussions amb Pipi Estrada.

Ortega Cano, perplex davant la nova discussió de la seva filla

El marit d'Ana María Aldón ha vist que el problema que està tenint la noia al reality és el seu xoc constant amb Pipi. El periodista, bon coneixedor de com donar joc i espectacle, no dubta a aprofitar qualsevol moment per parlar de la família Ortega. I això és el que ha fet les últimes hores.

Davant Israel i Xavi ha manifestat que Ortega Cano i la seva dona estan en seriosa crisi. A més, fins i tot ha donat el seu punt de vista sobre el perquè Ana i Gloria no se suporten. Així, ha manifestat: «Aldón va a Supervivientes i en tornar se li obren portes».

«Quan entra a Viva la vida ja hi ha confrontació, es produeix gelosia professional».

Imatge oficial de Pipi Estrada a 'Pesadilla en el paraíso'
Ortega Cano ha vist a Pipi parlar de la seva família | Mediaset

Tot just acabar la 'xerrada' d'Estrada, Israel ha anat a explicar-li els fets a la jove Ortega. Exactament li ha dit: «S'ha passat 20 minuts parlant del teu conflicte amb la dona del teu pare». I això ha molestat moltíssim la noia.

La participant s'ha dirigit cap a l'ex de Terelu per retreure-li que no deixi de parlar de la família. I aquí s'ha generat una baralla contundent entre tots dos. A ella li ha dit: «No em dirigeixis la paraula a partir d'ara perquè si creus que el meu és gelosia professional ja anem malament».

▶️ Vídeo del dia

«Intenta parlar abans de la teva vida que de la meva. No t'estic demanant la teva opinió així que estalvia-te-la. A Madrid vols generar contingut i no el tindràs perquè no entraré en el teu joc».

Davant d'això, Estrada ha afirmat: «Tu, el teu pare, Ana María i la filla d'aquesta sou en un món on l'opinió és lliure. T'agradarà més o t'agradarà menys, però ho has d'acceptar». I ella no s'ha quedat callada: «A mi el que em molesta és que tu vagis pel darrere parlant d'un tema del qual no en tens ni puta idea».

«Mentre tu dediques el temps a parlar de les polèmiques familiars que tinc, jo he estat pencant a la prova setmanal. Parla més de la teva vida i deixa la meva, deixa de tocar-me els collons Parlo jo de les teves mogudes amb Las Campos? Parlo dels teus problemes?».

Ortega Cano veu 'trencar-se' la jove

El destre de Cartagena no només s'ha quedat preocupat amb aquesta discussió, també amb les conseqüències d'aquesta. I és que Gloria Camila no ha pogut evitar trencar a plorar quan estava tot sol amb Steisy. A aquesta li ha explicat: «Ploro d'impotència, soc tan sensible que he de plorar per relaxar-me i després seguir».

«Jo només dono la cara per defensar el meu pare. Ell queda com si fos un mal marit, un mal pare, una persona dolenta i no és així. Aleshores, quan crec que he de defensar alguna cosa o desmentir alguna cosa doncs ho faig».

Imatge de Gloria Camila i Pipi Estrada discutint al concurs 'Pesadilla en el paraíso'
Ortega Cano ha vist que Gloria Camila ha plorat després del conflicte amb Pipi Estrada | Telecinco