Ion Aramendi

Ion Aramedi, espantat en comprovar que el que ha fet la seva dona no té solució

Aramendi està molt sorprès

Ion Aramendi va rebre un missatge amb què no comptava el darrer dimarts 13 de setembre. Era un dia molt especial per a ell i, possiblement, tingués molt present aquesta data. Se celebrava el 14è aniversari des que és al costat de la seva dona, María Amores.

Sempre que poden no dubten a demostrar-se el seu amor a través de les xarxes socials. Ella ha volgut compartir amb els seus seguidors una sèrie d'imatges de tots aquests anys junts. També va voler pronunciar unes boniques paraules sobre com li ha anat de bé a la seva parella en aquest temps.

Per sorpresa d'Aramendi, va revelar detalls íntims de la relació, que llavors va tenir algun parèntesi. «Avui dimarts i 13, fa 14 anys que ens vam fer el nostre primer petó. Érem vells coneguts, ja havíem creuat alguna mirada, alguna conversa, algun telèfon equivocat. D'aquells flirteigs juvenils encara ens quedava molt per aprendre per separat. Ens quedaven molts errors per cometre i molta carretera», recordava María Amores.

Explicava que s'havien conegut temps enrere, però van haver de passar uns quants anys abans que esdevinguessin parella. En qualsevol cas, la vida estava preparada perquè l'amor els tornés a unir.

Ion Aramendi amb la seva filla petita
Ion Aramendi ha estat pare per tercera vegada. | INSTAGRAM: IONARAMENDIURRESTARAZU

«Quan ens vam retrobar a la trentena, ens havien trencat alguna vegada el cor, però encara ens bategava amb força. El nostre primer petó gairebé ens explota, a mi almenys», va assenyalar ella. Des de llavors, han fet tot el possible per estar l'un amb l'altre. «Hem lluitat per estar junts sense exigir-nos res a canvi, excepte suport mutu per aconseguir els nostres somnis en companyia. No anem malament», confessa la parella del presentador.

Ion Aramendi va tenir una primera cita amb la seva noia, on «tots dos ens confessem que en el futur ens vèiem envoltats de nens. I més envoltats no hi podem estar», va apuntar María Amores molt orgullosa. El millor regal d'aniversari, sens dubte, ha estat el naixement del seu tercer fill. Va venir al món el darrer 29 de juliol i li van anomenar Marieta. La parella ja comptava amb dos nens més.

Quan va néixer la nena, el comunicador va voler enviar un missatge de tranquil·litat als seus seguidors. «Marieta va néixer ahir, 4 quilos, i és una meravella. Maria també està bé, però en ser per cesària i haver-hi algunes complicacions i encara està en reanimació. Estan molt bé totes dues», va escriure i feia una abraçada als seus fans a les xarxes socials. Sens dubte, un dia molt especial per a tots ells, que veien complert el seu desig d'ampliar la família. Els dos nens més grans del matrimoni estaven encantats de rebre la petita, que s'ha convertit en la gran atracció de la casa.

Ion Aramendi es prepara per a nous projectes

Ion Aramendi està molt orgullós de la seva vida personal: ha aconseguit formar una família meravellosa al costat de la seva xicota. I en l'àmbit professional pot presumir que també està triomfant.

Fa uns mesos deixava Televisión Española (TVE) per unir-se a Mediaset, on es va ocupar de la presentació dels debats de Supervivientes. Va ser tota una sorpresa per als espectadors, que van valorar de manera molt positiva la seva tasca. Les xarxes socials van mostrar la seva satisfacció per la feina feta.

No obstant això, un cop finalitzat el reality arriba el moment de buscar-li acomodament de nou. Li havien plantejat conduir un espai a les tardes de Telecinco, però els programes pilot no van acabar de convèncer els directius. Van decidir suspendre les gravacions perquè no complien amb les expectatives. Ion Aramendi té contracte amb la cadena i el més probable és que d'aquí poc li confiïn algun format. És considerat un dels grans valors de la casa.

▶️ Vídeo del dia