Belén Esteban

Belén Esteban confirma que el retrobament ja s'ha produït i hi ha proves

La col·laboradora de 'Sálvame' ja no pot amagar que s'han vist

Belén Esteban està cada dia més a prop de la vida que tenia abans que caigués al plató de Sálvame. Han passat molts mesos des d'aquell dia en què la madrilenya queia de morros contra el terra i es veia obligada a operar-se la tíbia i el peroné.

La veritat és que la col·laboradora de Sálvame va superar satisfactòriament l'operació. Van ser molts maldecaps els que li va donar aquesta ximple caiguda, però per sort tot ha quedat enrere i fins i tot ha reprès la seva feina com a tertuliana de Telecinco.

Els primers dies després de la seva reaparició, la dona de Miguel Marcos no ha amagat res i ha explicat que una de les persones que més l'ha preocupat durant tot aquest temps en què ha estat fora de la televisió ha estat la seva amiga Anabel.

Belén Esteban està feliç després de veure-la cinc mesos després

Anabel Pantoja sortia de Supervivientes poques setmanes abans de la final. Però, després de tornar a Espanya se li acumulaven els problemes. A part que molts posaven en dubte la seva relació amb Yulen Pereira, altres s'asseien a la televisió parlant de les seves relacions. Per exemple, quan la sevillana es va separar d'Omar, i va tenir alguna cosa amb un famós cambrer.

Belén Esteban
Belén Esteban ha vist la seva amiga després de molt de temps | Instagram

El cas és que Anabel no ha volgut entrar en polèmiques, tot i que aquesta setmana la vèiem saltar per una en concret per la qual no s'ha pogut mantenir en silenci. Està cansada que parlin del seu pare, que està malalt des de fa anys, i ha estat criticada per una certa deixadesa pel que fa a la cura del seu progenitor.

Per sort per a la sevillana, la seva gran amiga Belén Esteban sempre dona la cara per ella i li farà costat allà on vagi. I és que mantenen una bonica amistat des de fa anys, a prova de bombes.

Belén Esteban i Anabel Pantoja es retroben després de mesos de disgustos

Aquesta setmana, per fi s'ha donat el retrobament que tant Belén com Anabel esperaven després de molts mesos sense poder veure's per les circumstàncies ja comentades.

Belén Esteban i Anabel Pantoja
Belén Esteban i Anabel Pantoja ho han passat malament els mesos que han estat separades | CatalunyaDiari

Ni més ni menys que cinc mesos han passat des de l'última vegada que Anabel i Belén es veien en persona. Per solucionar-ho, aquesta nit han decidit quedar a la capital d'Espanya per gaudir d'una vetllada molt emotiva.

El cas és que, a través d'uns stories, hem vist l'esperat retrobament de totes dues en un conegut local de Madrid. Han sopat juntes repassant tot el que han estat aquests mesos en què no han pogut debatre cara a cara sobre les preocupacions i sobre els seus pensaments més personals.

▶️ Vídeo del dia

La sevillana ha aprofitat el viatge a Madrid per sopar amb la de Paracuellos

Anabel ha viatjat a la capital d'Espanya per veure la seva parella, Yulen Pereira. Aquest ja està en plens entrenaments per preparar-se per als 'Jocs Olímpics de París 2024'. Així, ha aprofitat aquesta visita a la ciutat madrilenya. En efecte, la neboda d'Isabel Pantoja no podia deixar passar una estoneta amb la de Paracuellos.

Belén Esteban i Anabel Pantoja
El retrobament més esperat entre dues grans amigues, Anabel Pantoja i Belén Esteban | INSTAGRAM @BELENESTEBANMENENDEZ

Amb tot, totes dues han publicat el mateix story als seus comptes respectius d'Instagram. A més, el que ha publicat la madrilenya portava un breu text en què citava també l'altre comensal present al sopar.

Miquel Rodríguez, un dels tres directors de Sálvame, va acompanyar les dues col·laboradores estrella del programa.

Aquest era el missatge que ha publicat Belén al costat de la foto dels tres, en què apareixen radiants després de veure's per fi les cares. «Amb la meva 'gordi', Anabel Pantoja, i amb el meu Miguel a Bunji. Nit d'amics», deia el missatge de Belén Esteban.