Primer pla de Patricia Pardo posant a un photocall

Patricia Pardo reconeix que ell no aguanta més i que ha imposat normes per continuar

Patricia Pardo ha presenciat com el seu company ha perdut el control en directe

No hi ha dubte que Patricia Pardo ha tornat a la càrrega a El programa de Ana Rosa. Després de passar unes veritables vacances idíl·liques al costat de Christian Gálvez, la periodista va haver de tornar a la rutina fa uns dies.

Així mateix, encara que la tornada al format l'ha feta especialment feliç, la veritat és que la dura absència de la seva amiga Ana Rosa Quintana a l'espai l'ha entristit. Tanmateix, tot apunta, com ella mateixa va assegurar, que la madrilenya tornarà més aviat del que tothom s'imagina.

No obstant això, ara com ara, Patricia Pardo haurà de continuar sent la presentadora substituta de Quintana al costat de Joaquín Prat. Justament, el darrer 14 de setembre, Patricia Pardo va haver de presenciar una tensa situació que va protagonitzar el seu company en directe. Joaquín no s'ha pogut contenir i ha esclatat contra els col·laboradors presents per un clar motiu.

Patricia Pardo: testimoni de l'enuig del seu amic en directe

El programa del verano s'acomiadava per deixar pas el 12 de setembre a El programa de Ana Rosa. Tant Joaquín Prat com Patricia Pardo tornaven al seu lloc de treball amb més força que mai després de les seves respectives vacances d'estiu.

Tot i que només fa uns dies que estan amb la nova temporada del programa, la veritat és que ja s'ha produït un tens moment a l'espai matutí. Joaquín Prat ha estat el clar protagonista d'aquesta complexa situació: semblava ser un matí molt tranquil, però finalment no va ser així.

Tot va començar quan Joaquín Prat s'asseia a la taula política per debatre, juntament amb els col·laboradors presents, el tema de la inflació i la pujada de preus de productes bàsics. Com que es tractava d'un assumpte força espinós, els tertulians tenien moltes opinions i no dubtaven a interrompre's els uns als altres per parlar.

«Tranquils, que hem d'estar aquí gairebé dues hores», deia l'amic de Patricia Pardo intentant treure importància a l'assumpte. Lluny de millorar aquesta situació, Joaquín va haver de cridar l'atenció novament als col·laboradors: «Una mica de consideració amb els companys», prosseguia visiblement enfadat.

Tot i això, els tertulians van fer cas omís de l'advertiment de Prat i van continuar amb la seva actitud. Sens dubte, aquesta situació va empitjorar considerablement quan Prat havia de donar el torn de paraula a un especialista en el tema i cap dels presents no callava.

«Ei, enteneu una mica de televisió? No veieu que no esteu punxats? Que hi ha José Carlos. I us miro a tots», revelava alçant la veu. «Hola, posaràs una mica de pausa en aquest encès debat», li deia al convidat.

Només acabar amb la intervenció, novament, la taula política tornava a revolucionar-se. «Em deixeu acabar?», comunicava exasperat l'amic de Patricia Pardo. Això sí, com que Prat ja havia perdut prèviament els papers, va voler intentar calmar l'ambient pronunciant les paraules següents. «Avui esteu on fire (és a dir, que 'treuen foc pels queixals'). Em donareu el matí», afegia.

Joaquín Prat a 'El programa de AR'
Joaquín Prat va perdre els papers en directe. | Mediaset

No obstant això, aquest comentari no va ser ben vist per alguns col·laboradors, ja que s'hi van mostrar visiblement enfadats. «És clar, quin poc sentit de l'humor teniu…», tancava el presentador molest.

Patricia Pardo desperta la gelosia del seu xicot

Per descomptat, Patricia Pardo ha estat testimoni d'aquesta tensa situació que es va viure el matí del 14 de setembre al plató de El programa de Ana Rosa. Segurament, l'haurà sorprès perquè el programa havia començat molt bé, malgrat haver acabat malament al final.

▶️ Vídeo del dia

Joaquín Prat ha estat molt còmplice amb la seva companya, cosa que, potser, haurà despertat la gelosia del xicot de la periodista, Christian Gálvez. «Que bé et queda el verd, estimada», li deia el presentador a Patricia Pardo. «A mi no m'agrada gaire el verd…», li responia aquesta. Així doncs, Joaquín ha afalagat la seva companya: «Qui de verd es vesteix, bonica es creu, no? Bé, no és que t'ho creguis, és que ho ets», ha afegit. Sens dubte, uns comentaris que va fer enrojolar Patricia Pardo. «Que dolç ets, moltes gràcies», li deia la xicota de Christian Gálvez.