Alessandro Lequio es trenca i plora en directe per la mort del seu fill Álex

El col·laborador no va poder reprimir l'emoció en recordar la seva vida al costat d'Ana Obregón i el seu fill

Alessandro Lequio a 'El programa del verano' el 27 de juliol del 2020 parlant sobre l'estrena d''Hormigas blancas'
Alessandro Lequio ha acabat plorant durant 'El programa del verano' | Telecinco

Alessandro Lequio ha acabat plorant a 'El programa del verano' mentre recordava el seu fill, mort fa un parell de mesos a causa del càncer que va patir durant dos anys. El programa de Telecinco ha recuperat unes imatges de l'estrena d''Hormigas Blancas', on es va fer un repàs a la vida d'Ana Obregón

Veient les imatges, Alessandro Lequio no ha pogut contenir les seves llàgrimes recordant part de la seva vida al costat de l'actriu i del fill que tots dos tenien en comú.

'Hormigas Blancas' va tornar a Telecinco aquest 26 de juliol amb un especial dedicat a Ana Obregón on es repassava la seva carrera professional i el dur moment després de la mort del seu fill Àlex Lequio a conseqüència del càncer.  Uns durs moments per a la família que revivien la tragèdia uns mesos després.

Alessandro Lequio s'ensorra 

Encara amb el dolor massa recent, Alessandro Lequio va intentar aguantar el tipus mentre recordava la seva vida al costat de l'actriu i l'arribada del seu primer fill en comú: «Era la meva primera aparició televisiva, estava gairebé acabat d'arribar a Espanya i he de reconèixer que veure aquestes imatges em van produir certa vergonya. I no em reconec», començava recordant el col·laborador.

Però el pitjor va arribar uns minuts després, quan Alessandro Lequio va acabar d'ensorrar-se, conscient dels moments que mai podrà tenir al costat del seu fill Àlex. «El reportatge em va despertar tants records i emocions que no tinc capacitat per valorar-lo. I, sincerament, tampoc tinc ganes i crec que mai les tindré», confessava el comte entre llàgrimes i la veu entretallada.

Joaquín Prat, que ha vist el seu company destrossat, va intentar donar-li ànims i consolar-lo en aquests moments tan durs: «De mica en mica recuperem el nostre amic i company, nosaltres des d'aquí anem veient el procés d'Alessandro de recuperar una vida que ja ens va dir que mai serà la mateixa després de la mort del seu fill Àlex», deia el presentador amb molta cura de les paraules que feia servir.

Per no allargar el patiment del col·laborador, Joaquín Prat donava per acabat el repàs d''Hormigas blancas' donant unes paraules d'alè a Alessandro Lequio: «Alessandro segueix vivint perquè té gent que el necessita, perquè això és el que el vostre fill voldria».


Comentaris

envia el comentari