La criticada foto de Pilar Rubio just després de donar a la llum el quart fill

La col·laboradora d''El Hormiguero' ha rebut centenars de comentaris negatius després de publicar la primera foto amb el seu nadó

Sergio Ramos i Pilar Rubio
Sergio Ramos i Pilar Rubio donen la benvinguda al seu quart fill | El Periódico

Pilar Rubio i Sergio Ramos ja són pares per quarta vegada. A través de les xarxes socials, la parella va anunciar ahir el naixement del seu quart fill: «Immensament feliços de poder presentar-vos a Máximo Adriano. Ha nascut a les 18:56 i ha pesat 3,270 kg». Tots dos s'han mostrat molt feliços i emocionats amb l'arribada del nadó, però sembla que no tots els usuaris de les xarxes han compartit aquesta alegria. 

Critiquen a Pilar Rubio de 'postureo'

La presentadora es caracteritza per la seva gran bellesa, i durant l'embaràs no podia ser menys. Pilar ha mostrat dia a dia l'evolució del seu últim embaràs a les xarxes socials, i lluny d'aparèixer cansada o fatigada, la dona de Sergio Ramos ha lluït bon cos en totes les seves publicacions. 

Tant Pilar com Sergio van compartir als seus respectius perfils d'Instagram una fotografia just després del part de Máximo Adriano. Els usuaris no van trigar ni un segon a criticar a Pilar Rubio, i és que molts consideren que és pur 'postureo'. La dona de Sergio Ramos apareix pentinada, maquillada, amb bona cara, i posant com si no hagués passat res. 

Sigui com sigui, la veritat és que a moltes dones els encantaria lluir tan bé com Pilar Rubio després de donar a llum. De moment, no sabem si la família ja està completa o la parella buscarà finalment la nena. El que està clar és que el futbolista i la presentadora cuidaran junts del nou membre de la família. 


Comentaris

envia el comentari